Jump to content

General chatter (NO SUPPORT)

If you like to share experiences, screenshots, overall impressions...

170 topics in this forum

    • 1 reply
    • 444 views
    • 5 replies
    • 442 views
  1. Changing seat config

    • 1 reply
    • 440 views
    • 2 replies
    • 438 views
  2. 24 hours

    • 0 replies
    • 438 views
  3. quick question

    • 4 replies
    • 433 views
  4. MCDU: Flight planning

    • 1 reply
    • 432 views
  5. Three minor problems

    • 5 replies
    • 423 views
    • 1 reply
    • 418 views
  6. Sun screens

    • 5 replies
    • 416 views
    • 2 replies
    • 414 views
  7. Passenger cabin lights

    • 5 replies
    • 410 views
  8. Missing liveries?

    • 4 replies
    • 409 views
  9. A320-321 update ??

    • 5 replies
    • 407 views
  10. External FMC solution?

    • 3 replies
    • 402 views
    • 1 reply
    • 396 views
    • 0 replies
    • 391 views
    • 6 replies
    • 385 views
  11. Routes via PFPX

    • 3 replies
    • 375 views
  12. Review

    • 1 reply
    • 374 views
  13. Cargo door sound

    • 4 replies
    • 372 views
  14. ND Pop up please

    • 3 replies
    • 371 views
    • 4 replies
    • 370 views
  15. APU sound

    • 6 replies
    • 368 views
    • 0 replies
    • 366 views
  • Posts

    • Hi Randy - thanks for getting back to me.   To be honest I don't know what got into that state. The speed was 190 (set by me) with flaps, so I'm not sure how it decided to go into an alpha floor state - at other times those speeds have not been an issue.    After all of that, I had to restart the auto throttle, but it always acted in the same way.    I gave in with the flight, but I will try again. 
    • Thanks! I'll take a look tkmorrow morning.  
    • Kind of hard to see on my iPad, but low airspeed and high AOA initiated alpha floor protection. Perhaps your throttle wasn’t set properly?   Randy 
    • Hi I've been having a lot of problems using these Airbuses lately - but on this occasion the a319. I you look at the cockpit settings , I can'the see a problem with any of my settings, but the  system has reacted real bad.  Firstly, it was set to 190kts, with flaps set to one, but all of a sudden my aircraft was over 300kts and I was getting an alarm (it was also set to A/FLOOR) ! I had done nothing to get that - the autopilot was set to 190kts and had flats set to 1, why did it react like (I'm sorry you can hardly hear my voice in the video, but its not that appropriate if you keep an eye on the systems. Gary 2019-03-26 00-10-10.mp4
    • I would love AS or another development group publishing under AS create an MD-11 package, with similar complexity as the AS 32 bit BUS or DA CRJ, for Prepar3d 4.X.  
×
×
  • Create New...