Jump to content

NavDataPro

All support regarding NavDataPro

437 topics in this forum

  1. Pinned topics
    • 49 replies
    • 19412 views
    • 3 replies
    • 12923 views
  2. Reinstalling NavDataPro

    • 1 reply
    • 6556 views
  3. Topics
  4. Simbrief Support 1 2

    • 36 replies
    • 7449 views
    • 34 replies
    • 6674 views
  5. Majestic Dash, P3D V4.x 1 2

    • 30 replies
    • 3089 views
    • 27 replies
    • 3353 views
    • 25 replies
    • 7085 views
  6. NavDataPro and X-Plane 11

    • 20 replies
    • 5979 views
    • 19 replies
    • 1240 views
    • 18 replies
    • 883 views
  7. Navdatapro error

    • 17 replies
    • 1969 views
    • 16 replies
    • 1586 views
  8. Support for iFly 747

    • 16 replies
    • 3579 views
  9. P3d V3

    • 16 replies
    • 2687 views
    • 16 replies
    • 1338 views
  10. iFly 737NG P3D v3

    • 15 replies
    • 1908 views
  11. Errors in NavDataPro

    • 14 replies
    • 1831 views
    • 14 replies
    • 5900 views
    • 14 replies
    • 2132 views
    • 13 replies
    • 3291 views
  12. NavDataPro and AirTrack

    • 13 replies
    • 2160 views
    • 13 replies
    • 1098 views
    • 13 replies
    • 973 views
    • 13 replies
    • 693 views


  • Posts

    • All:   I hate to tell you this but I completely uninstalled Prepar3d 4.5, and I mean completely, every file that referenced the program. I also went after all the CRJ files. Completed reinstall of Prepar3d 4.5, activated it, booted it up and then closed it. Installed CRJ Pro and look at this:     I did not touch windows..... Hans, thank you for your patience and assistance in getting me back up and running...!!!
    • Alles klar, vielen Dank. Grüße aus Nürnberg    
    • The file system is not case sensitive.   And now, we end the discussion here, otherwise I or Aerosoft send you an invoice about that. When Justsim is not „hurry with this“, then simple don‘t pay them for it (for you: don‘t buy there product).   So last: no more questions about Sode internal issues and other product files here.  For the moment, I look this topic.
    • yes, there is a tag there(below under the spoiler I posted more .xml code).   yes, but they are not in a hurry with this, and I myself am interested in finding a solution, thanks for helping.   it is interesting, it looks like it really is so but not in all cases, a riddle...   I changed only: LTAI_SVET to LTAI_Svet2 and now there are no warning now: ---   but why then no warning for LTAI_SVET, because the naming(letter size)  is different(.xml=LTAI_SVET,  SimObjects=model.LTAI_Svet)?:    
    • Since posting uninstalled envtex and improves with default shaders . A little bit more testing and with or without envtex the EFB dims at dawn and dusk . Envtex makes it worse but not sure it is the root cause . Default I see the same thing but a bit more readable . Unfortunately I tend to set up flight at dawn because that when I like to depart.
×
×
  • Create New...