Jump to content

FlightFactor B777 / B757 / B767 / A350 /A320

Forum for the B777 Worldliner Professional/Extended, the B757 Pro, B767, A350, A320

135 topics in this forum

    • 6 replies
    • 2113 views
  1. New Releases

    • 0 replies
    • 960 views
    • 0 replies
    • 1879 views
    • 1 reply
    • 2252 views
  2. 757 Update to V2

    • 1 reply
    • 1338 views
    • 5 replies
    • 1308 views
    • 9 replies
    • 1819 views
    • 2 replies
    • 1748 views
    • 3 replies
    • 1413 views
    • 0 replies
    • 792 views
    • 2 replies
    • 1205 views
    • 0 replies
    • 890 views
    • 3 replies
    • 1278 views
    • 3 replies
    • 1096 views
  3. B777 crashes X-Plane

    • 1 reply
    • 2223 views
    • 2 replies
    • 1605 views
    • 0 replies
    • 1000 views
    • 3 replies
    • 1506 views
  4. B777 chime sound

    • 0 replies
    • 1165 views
  5. B777 main bat dish

    • 2 replies
    • 1674 views
  6. 757 Professional

    • 1 reply
    • 1246 views
  7. B777 Wordliner

    • 0 replies
    • 999 views
    • 3 replies
    • 2398 views
  8. NO ACTIVE ROUTE

    • 1 reply
    • 1614 views
    • 4 replies
    • 1070 views
  • Posts

    • Hi Randy - thanks for getting back to me.   To be honest I don't know what got into that state. The speed was 190 (set by me) with flaps, so I'm not sure how it decided to go into an alpha floor state - at other times those speeds have not been an issue.    After all of that, I had to restart the auto throttle, but it always acted in the same way.    I gave in with the flight, but I will try again. 
    • Thanks! I'll take a look tkmorrow morning.  
    • Kind of hard to see on my iPad, but low airspeed and high AOA initiated alpha floor protection. Perhaps your throttle wasn’t set properly?   Randy 
    • Hi I've been having a lot of problems using these Airbuses lately - but on this occasion the a319. I you look at the cockpit settings , I can'the see a problem with any of my settings, but the  system has reacted real bad.  Firstly, it was set to 190kts, with flaps set to one, but all of a sudden my aircraft was over 300kts and I was getting an alarm (it was also set to A/FLOOR) ! I had done nothing to get that - the autopilot was set to 190kts and had flats set to 1, why did it react like (I'm sorry you can hardly hear my voice in the video, but its not that appropriate if you keep an eye on the systems. Gary 2019-03-26 00-10-10.mp4
    • I would love AS or another development group publishing under AS create an MD-11 package, with similar complexity as the AS 32 bit BUS or DA CRJ, for Prepar3d 4.X.  
×
×
  • Create New...