Jump to content

General Discussion

General talk on Aerosoft and Products. Please do NOT use this forum for any support questions, use the dedicated support sections for that.

If you posted and cannot find your message anymore, we probably have moved it for you. Just check the forum layout and look for the most likely section and you will find your post.

6667 topics in this forum

    • 1 reply
    • 3980 views
    • 0 replies
    • 645 views
  1. Forum Download Section

    • 6 replies
    • 473 views
    • 14 replies
    • 1837 views
    • 4 replies
    • 2007 views
  2. Real names 1 2 3

    • 72 replies
    • 3327 views
  3. Wrong Purchase

    • 1 reply
    • 361 views
  4. Pisa X Update?

    • 2 replies
    • 567 views
  5. Another Boo Boo

    • 4 replies
    • 580 views
    • 1 reply
    • 309 views
    • 4 replies
    • 281 views
  6. real weather system

    • 2 replies
    • 373 views
    • 13 replies
    • 611 views
    • 5 replies
    • 536 views
  7. The cockpit

    • 1 reply
    • 306 views
  8. Reus (LERS)

    • 1 reply
    • 326 views
    • 3 replies
    • 724 views
    • 8 replies
    • 594 views
    • 5 replies
    • 424 views
    • 15 replies
    • 846 views
    • 1 reply
    • 378 views
    • 0 replies
    • 454 views
  9. EDDK in 4.4 OK?

    • 1 reply
    • 409 views
    • 6 replies
    • 720 views
    • 2 replies
    • 604 views


  • Posts

    • In other Planes like the Aerosoft A318/A319/A320/A321 it works fine...   only in the iFly 747-400 it says Not in Database when i will set EDDH as Departure oder Arrival....     Greetings
    • This is something that we have never seen before nor have I seen anyone report behavior like this before. Is it something that is happening on every flight? Are you sure that there are no key bindings that you are for example using for camera add-on that might be also bound on the rudder. If you can recreate it, could you maybe take it on video what is happening. Preferably with F/CTL page and the rudders showing as well in the cockpit (zooming out enough)
    • The shaking still remain with 30 to 40 frames. But, sorry, since I `m using FSLab A320 in P3Dv5 , this bug is`nt important for me. Thanks Lothar
    • Hello SteamingSpoon, First of all sorry for the late reply. This is interesting as it looks very similar to an issue that we have been trying to hunt down for a long time with no success. Are you able to recreate this? I will try it also myself to see if this gives us a clue on this issue. I know it has been some time since you reported but if it's at all possible to give some more details about the flight like the route, that would be greatly appreciated. Thanks
    • Suggest to look at http://www.pcaviator.com.au/ - I think you will find it there
×
×
  • Create New...