Jump to content

Simcheck A300

Support for the Aerosoft Simcheck A300

247 topics in this forum

  1. Pinned topics
    • 15 replies
    • 12156 views
    • 0 replies
    • 7712 views
  2. Issues with SP2

    • 0 replies
    • 7200 views
  3. SP2 released

    • 0 replies
    • 9278 views
  4. Signature banners

    • 3 replies
    • 7048 views
    • 0 replies
    • 8064 views
  5. Images

    • 0 replies
    • 8415 views
  6. Features

    • 0 replies
    • 7926 views
  7. Topics
    • 1 reply
    • 162 views
    • 5 replies
    • 2957 views
  8. Fuel kg and lbs

    • 0 replies
    • 1738 views
    • 2 replies
    • 1833 views
    • 16 replies
    • 4708 views
    • 0 replies
    • 2334 views
    • 4 replies
    • 4132 views
  9. Simcheck A300 in p3dv4

    • 1 reply
    • 3638 views
    • 1 reply
    • 2664 views
    • 0 replies
    • 3044 views
    • 6 replies
    • 4566 views
    • 24 replies
    • 4435 views
  10. Repaint request

    • 0 replies
    • 3237 views
    • 1 reply
    • 3651 views
    • 0 replies
    • 3385 views
    • 0 replies
    • 3766 views
    • 0 replies
    • 3788 views


  • Posts

    • It may well allow what you're asking, Jack. Click on the "Bell" icon in the upper right and you'll get the attached notification screen, where you could select one or both of the "Automatically follow content" choices and the "Method" that best suits you.
    • I have deleted Button 17 which was in P3Dv5 controls assignment for Alpha Flight Controlband now it doesnt work at all ( Avionics switch ). Once again everything else is fine
    • I have just deleted the one in Templates folder, and re downloaded from from website. But my issue now is I have to switch Avionics button Up then Down to turn it on, and then Up then Down to turn it Off. Could there be a conflict somewhere. All other switches from Ttemplate work fine. Thanks again Paul
    • Thanks for the reply. Here is my feedback:   1. Changed the path and it works. Thanks.  2. KPHX is a Flightbeam airport and updated to the v5HF2 version. 4. I cleaned out a number of files and loading time has decreased.
    • Hi,   I tried to activate the NavPro in the DAVE.  But the mouse does not seem to work on this page?     
×
×
  • Create New...