Jump to content

XP11-VR Allgemein

Sign in to follow this  

Allgemeine Beiträge zum Betrieb von X-Plane 11 VR

39 topics in this forum

  1. Medion Eraser x1000

    • 1 reply
    • 2448 views
  2. Ansicht verschiebt sich

    • 2 replies
    • 2469 views
  3. Pimax 8K

    • 6 replies
    • 4596 views
  4. VR mit HTC vive

    • 2 replies
    • 4305 views
    • 3 replies
    • 4890 views
  5. HTC vive

    • 2 replies
    • 3407 views
    • 5 replies
    • 4065 views
    • 0 replies
    • 3080 views
    • 15 replies
    • 12096 views
    • 0 replies
    • 2891 views
  6. 11.20 VR3 Beta

    • 4 replies
    • 3193 views
    • 2 replies
    • 2838 views
    • 2 replies
    • 2877 views
    • 2 replies
    • 3516 views
Sign in to follow this  


  • Posts

    • Da kann ich leider nicht helfen, da ich mich nicht mit Scripting auskenne. 
    • Hi! After installing the latest update for Aerosoft A330, I have a small but strange problem.   When opening and closing the cargo doors, the text "HYD ELEC PUMP" flickers and when looking in the spot view the doors shake and the sound is kind of "choppy" until the door is opened or closed. The problem doesnt seem to effect the aircraft in any other way. But what might be causing this problem?   By the way, the A330 is such a magnificent aircraft to fly in. It is my definitive favorite in my hangar and I use it as much as I can during this corona-summer.   I am using P3d v4.5 HF3 (latest version), Active Sky, GSX Level 2, Ultimate Traffic Live and lots of Aerosoft and other add-on airports if that has something to do with this small problem.   Best regards   Jan Jönsson
    • From SAM Suite only install the SAM base plugin (this never needs any kind of activation) and from steam install the world jetways extension. SAM base plugin and World Jetways is not the same.
    • Does the download contain an installer as I am not so good at file handling
    • Hello:   I'm using the most recent navigraph charts with latest experimental update for A330 in P3Dv4.5 HF3.     I'm logged into charts in the config. but when I load the airplane and turn on EFB to charts, it keeps telling me to log into navigraph using the config.  Not sure why.   Thanks.
×
×
  • Create New...