Jump to content

Diverse

Everything that does not fit anywhere else!


1616 topics in this forum

  1. Pinned topics
    • 216 replies
    • 56k views
    • 56 replies
    • 21.3k views
    • 203 replies
    • 25.6k views
    • 56 replies
    • 26.7k views
  2. FAQ

    • 0 replies
    • 6k views
  3. Topics
    • 0 replies
    • 26 views
    • 2 replies
    • 289 views
    • 6 replies
    • 173 views
    • 0 replies
    • 59 views
    • 0 replies
    • 110 views
    • 0 replies
    • 94 views
    • 2 replies
    • 131 views
  4. Ram for aerosoft a320

    • 6 replies
    • 225 views
  5. Taxi-ing

    • 9 replies
    • 293 views
    • 0 replies
    • 152 views
    • 3 replies
    • 170 views
    • 0 replies
    • 169 views
    • 2 replies
    • 501 views
    • 7 replies
    • 266 views
    • 1 reply
    • 411 views
    • 2 replies
    • 468 views
    • 1 reply
    • 756 views
    • 2 replies
    • 522 views
    • 1 reply
    • 189 views
    • 0 replies
    • 199 views


  • Popular Topics

  • Latest Posts

    • Hi ... I have a problem with A320 Professional, while cruising suddenly hangs for about 10 seconds and then exits to Windows.   I don't know why it happened?   I include some data and information about the software   Regular as well as experimental updates are available for installation Prepar3D 4.x (4.5.11.29713) found: (D:\Lockheed Martin\Prepar3D v4\) Product Name: Aerosoft A320-A321 Professional for Prepar3D v4.x Add-on Path: C:\Users\aeroc\Documents\Aerosoft\Aerosoft A320-A321 Professional Installed version: 1.4.1.2 No updates available for this product!     As for the log results :   Log Name:      Application Source:        Application Error Date:          24/01/2021 17:16:14 Event ID:      1000 Task Category: (100) Level:         Error Keywords:      Classic User:          N/A Computer:      DESKTOP-D8TF08L Description: Faulting application name: Prepar3D.exe, version: 4.5.11.29713, time stamp: 0x5ca56c53 Faulting module name: Airbus_ECAMD2D.dll, version: 1.64.0.471, time stamp: 0x5fa91948 Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x0000000000037b96 Faulting process ID: 0x424 Faulting application start time: 0x01d6f22fd8571a01 Faulting application path: D:\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Prepar3D.exe Faulting module path: C:\Users\aeroc\Documents\Aerosoft\Aerosoft A320-A321 Professional\SimObjects\Airplanes\Aerosoft A320-A321 Professional Base\Panel_Fallback\Airbus_ECAMD2D.dll Report ID: b9532693-4045-4f5d-b29d-d1efcf76c15c Faulting package full name:  Faulting package-relative application ID:  Event Xml: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">   <System>     <Provider Name="Application Error" />     <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>     <Version>0</Version>     <Level>2</Level>     <Task>100</Task>     <Opcode>0</Opcode>     <Keywords>0x80000000000000</Keywords>     <TimeCreated SystemTime="2021-01-24T10:16:14.3999357Z" />     <EventRecordID>7697</EventRecordID>     <Correlation />     <Execution ProcessID="0" ThreadID="0" />     <Channel>Application</Channel>     <Computer>DESKTOP-D8TF08L</Computer>     <Security />   </System>   <EventData>     <Data>Prepar3D.exe</Data>     <Data>4.5.11.29713</Data>     <Data>5ca56c53</Data>     <Data>Airbus_ECAMD2D.dll</Data>     <Data>1.64.0.471</Data>     <Data>5fa91948</Data>     <Data>c0000005</Data>     <Data>0000000000037b96</Data>     <Data>424</Data>     <Data>01d6f22fd8571a01</Data>     <Data>D:\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Prepar3D.exe</Data>     <Data>C:\Users\aeroc\Documents\Aerosoft\Aerosoft A320-A321 Professional\SimObjects\Airplanes\Aerosoft A320-A321 Professional Base\Panel_Fallback\Airbus_ECAMD2D.dll</Data>     <Data>b9532693-4045-4f5d-b29d-d1efcf76c15c</Data>     <Data>     </Data>     <Data>     </Data>   </EventData> </Event>   Can you help my problem...? Tks
    • Hello again. About your comment on the yellow cab lines for runway 21 I don't know if I'm understanding correctly what you are asking. It is possible that the turn at the end of the runway was too tight, which I will improve in the next update, but the rest is correct. About the yellow lines to enter the platform, you are right, they are a little separated from the center line of the runway, I will try to bring them closer in the next update, but in real life they are not totally centered. Thanks again for your help.      
    • Good morning. About the lights, unfortunately for me, when making the taxi lines I have used the SDK own lights and they are supposed to follow correctly the painted line, but unfortunately this is not working well since the last update of the SDK and the Simulator, I am working on adding custom lights and in the next update of the scenery we will have lights with the correct color, own models and custom platform edge lights. Thanks for your input.  
    • Good morning. I can't reproduce this problem in my simulator, in all our tests the Jetways worked correctly, this is totally new and strange. Let's find out what happened here.   One question, is the plane in the picture yours or is it AI traffic.
×
×
  • Create New...