Real-Fliegerei: Beiträge und Diskussionen

Hier kein Support, nur Moderation

34 topics in this forum

  1. Pinned topics
    • 0 replies
    • 3035 views
  2. Topics
    • 3 replies
    • 512 views
    • 1 reply
    • 795 views
    • 2 replies
    • 797 views
    • 9 replies
    • 1787 views
    • 0 replies
    • 768 views
    • 0 replies
    • 1504 views
    • 0 replies
    • 1228 views
    • 0 replies
    • 1173 views
    • 2 replies
    • 1421 views
    • 0 replies
    • 2119 views
    • 3 replies
    • 1931 views
    • 1 reply
    • 1841 views
    • 0 replies
    • 1944 views
    • 3 replies
    • 2314 views
    • 8 replies
    • 3161 views
    • 1 reply
    • 2196 views
    • 0 replies
    • 2055 views
    • 10 replies
    • 7173 views
    • 4 replies
    • 2669 views
    • 5 replies
    • 2429 views
    • 0 replies
    • 1965 views
    • 2 replies
    • 2266 views
    • 2 replies
    • 3668 views
    • 1 reply
    • 2321 views
  • Posts

    • I don't get any email when someone replies my posts....
    • I have a question for Xplane 11. I want to buy the ATR 72 500. But it is only for Xplane 10! Would it work if I bought if for my Xplane 11? If it would, what is the best website to buy it from? http://www.aerosoft.com/en/xplane/xplane-10-add-ons/aircraft/1733/atr-72-500?number=AS12160 or http://store-x-plane-org.3dcartstores.com/ATR-72--500_p_211.html   -Sebastian
    • Are you on Windows 10? There have been an update lately that introduced font problems into Windows. In the meantime MS has released a fix for that. Please check, that if you are on Windows 10, you are on the latest status of all available updates for it.
    • This problem just showed up out of the blue. Loaded up an Airbus 321, started my set up for a flight and no readouts on my radio or ATC. (See attached photo), Not everything is out, the autopilot works fine, (also see attached). Anyone have a solution or experienced this before?   This happened over night. (No pun intended), finished a flight session, closed down all my programs, shut down the computer for the night. Next day...."poof" Big problem. Loaded a 320, then 319, and 318, same problem. I wanted to see if other aircraft had the same problem that I have in my hanger. QualityWings 757, and RJ 70, 85, and 100 had the same thing, no radio and no autopilot display of numbers. My PMDG aircraft are fine, as well as my Capt Sim aircraft.   All of my software is up-to-date, so please don't ask. I fly on P3D v3.4, and FSX, same issue in FSX as P3D.  
    • Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.