Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content

World of Subways

Sign in to follow this  

116 topics in this forum

    • 2 replies
    • 2529 views
  1. WOS 3 Update 1.5

    • 0 replies
    • 2837 views
    • 0 replies
    • 2655 views
    • 0 replies
    • 4447 views
    • 0 replies
    • 4945 views
    • 0 replies
    • 5219 views
    • 9 replies
    • 7056 views
    • 2 replies
    • 6010 views
  2. Kann WOS 3 nicht speichern

    • 2 replies
    • 5665 views
  3. WoS 3 - kein Ton

    • 1 reply
    • 5197 views
    • 1 reply
    • 6615 views
    • 1 reply
    • 5444 views
    • 0 replies
    • 5745 views
    • 2 replies
    • 6767 views
    • 1 reply
    • 7825 views
    • 5 replies
    • 5940 views
  4. WOS 2 Speichert nicht

    • 1 reply
    • 5582 views
  5. WoS3: Schrift zu breit

    • 3 replies
    • 6348 views
  6. World of Subways 3

    • 3 replies
    • 6399 views
    • 1 reply
    • 5679 views
  7. London Underground

    • 3 replies
    • 6537 views
  8. WoS 3 Fahrtrichtung

    • 3 replies
    • 6237 views
    • 1 reply
    • 6178 views
    • 0 replies
    • 6170 views
    • 0 replies
    • 6425 views
Sign in to follow this  
  • Posts

    • Hello Gary,   So that is likely the problem we're aware of with the Airbus Professional.  As things are at the moment, Ground Speed Mini is not yet implemented so you'll need to perform a "Speed Additive" to solve a slightly lower computed VApp (this is a small bug that we are in the process of correcting).  Basically, just add 5 or 6 knots of speed to what the computed VApp is and that will solve this issue for you - if it doesn't, then there maybe something procedural causing the issue but I don't think that is the case.   You can add the Speed Additive one of two ways:   1.  After you have entered all the landing data in the MCDU, look at the computed VApp Speed in the MCDU, add 5 or 6 knots to it and place the new value into VApp in the MCDU, or   2. After you have entered all the landing data in the MCDU, look at the computed VApp Speed in the MCDU, on the FCU place speed control into the Selected Mode and add 5 or 6 knots to the computed VApp speed and dial the adjusted (higher) speed into the Speed section on the FCU.   By the way, there is a terrific webpage that I'd like to recommend you take some time to go through.  It explains Airbus Operations extremely well.  It's an accident investigation report from the FAA, but it explains Airbus Operations and the information provided is relevant to what we're talking about int his thread (and then some!).  LINK:  https://lessonslearned.faa.gov/ll_main.cfm?TabID=2&LLID=71&LLTypeID=2   Also, there is an Airbus Professional Update coming out soom, and after that Connected Flight Deck will be working extremely well.  I'd like to recommend you come and fly with one of our Connected Flight Deck Captains as there is simply no better way to learn this stuff than to fly and ask questions of those who are experienced with the Airbus, and our proprietary and very popular Server Based Connected Flight Deck (CFD) makes this possible. You just can't beat the experience!  To meet up with one of our CFD Captains, simply log into our Discord Server (Aerosoft Discord Server Link: https://discord.gg/yc2QBat).      I'm pretty sure the Speed Additive solution will resolve the issue you are experiencing, but please follow up with us in this thread to let us know how you made out.   Best wishes my friend!  
    • I downloaded and reinstalled. I have an SSD drive . I took off from Lukla, returned and turned around and it got stuck and crashed again. The trees I'm referring to are on the approach runway.  I Turned down the autogen trees to medium as well. Mathjis. I got no appcrash in event viewer.
    • Any new updates for the A330?
    • Hi I've been getting this on the speed for quite some time on the A320s. Basically, sometimes, when I'm coming in to land, I get a message shouting SPEED SPEED SPEED, despite me following the speed on the approach to the runway as I normally would.  Usually, the speed then goes right up, as though I've set it to TOGA.  I don't know why because I haven't touched the joystick, and I'm following the speed on approach as I normally would, and putting the flaps down as I normally would.   It's like its shouting at me , yet I haven't changed the way I normally would.  Usually, on approach, I slow the aircraft down, keeping the flaps 'in sync' and its perfect.   Any help would  be good. Gary
×
×
  • Create New...