!! Windows 7 no longer supported !!

As Microsoft will stop supporting Windows 7 on Jan 20th we will be unable to test any of our
products on that platform. It may work, or it may not, but no guarantees from our side. 

Jump to content

Omsi - The Omnibussimulator Addons

95 topics in this forum

    • 1 reply
    • 2770 views
    • 4 replies
    • 6572 views
  1. Addon Probleme

    • 0 replies
    • 2283 views
    • 10 replies
    • 1095 views
  2. Bugs Hamburg

    • 1 reply
    • 3596 views
    • 2 replies
    • 2126 views
    • 0 replies
    • 1245 views
    • 2 replies
    • 2619 views
    • 0 replies
    • 2835 views
  3. Chicago add on

    • 2 replies
    • 1855 views
    • 1 reply
    • 1715 views
  4. daveedek

    • 1 reply
    • 368 views
    • 0 replies
    • 33082 views
    • 4 replies
    • 7867 views
    • 0 replies
    • 1038 views
    • 4 replies
    • 2361 views
    • 0 replies
    • 1790 views
    • 1 reply
    • 2716 views
  5. help

    • 0 replies
    • 1371 views
  6. Help needed.

    • 1 reply
    • 2517 views
  7. Help!!

    • 1 reply
    • 1195 views
    • 2 replies
    • 2232 views
  8. Hof datei

    • 0 replies
    • 1190 views
    • 2 replies
    • 1869 views
    • 1 reply
    • 7775 views


  • Posts

    • Anyone know what might be causing this? I just downloaded the latest versions from Simmarket today and each installer (A318/19,A320/21,A330) runs through the install procedure but hangs. During this time P3D gets launched. Once I kill the P3D process, the AS installer completes. Everything seems to installed, but the addon.xml does not make it into the library -- so the aircraft will not show up in the sim.   I'm installing as admin and have my AV turned off.    Just to update: I can add the xml files manually and all aircraft appear in the sim and load up just fine. Still, such an odd problem -- never seen it before.
    • Not working for me.  Are you using Navigraph or NavData Pro? EDIT, it seems its working now.  The click spot seems a bit small though.  I have to actually click the handle of the magnifying glass to get the keyboard. 
    • Hi thanks for the reply. Its the IAE versions that i fly. Have tried 3 different liveries etc and still do the same thing. Mate has the same issue. Im wondering if the new update may rectify the issue so will test.    In relation to the spool are you talking about increasing throttle to bring the engine up to speed  as such and then it may activate it? The engine states avail everytime it just doesnt trigger the voice of it being stabilized and thus no progression in the checklist.
    • Click the left button next to search box snd you will get the efb keyboard
    • Using the A330 on version 1008.  Is there a way to select an airport from the list,  I see a filter option but nothing happens when I mouse click in that field. Is my only option to scroll down the airport list until I arrive on the airport I want to see?
×
×
  • Create New...