!! Windows 7 no longer supported !!

As Microsoft will stop supporting Windows 7 on Jan 20th we will be unable to test any of our
products on that platform. It may work, or it may not, but no guarantees from our side. 

Jump to content

Manuel Bragard

members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Manuel Bragard

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Die Beta Version kann über STEAM aktiviert werden: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=907605793 Sollte das Problem dennoch weiterhin bestehen kontaktiere uns gerne einmal über helpdesk.aerosoft.com
  2. Hallo, was genau funktioniert denn nicht bzw. wo genau kommen Sie nicht weiter? (Sever erstellen, verbinden...) Welche Version wird genutzt (Public Beta oder die normale)?
  3. Ja, über Steam bekommen sie automatisch die neueste Version. Ich werde mir das Ganze einmal anschauen.
  4. Thanks for updating on this! Now I know why I couldn't reproduce it at first. If the devs know about it I'm sure they will try to provide a solution as soon as possible.
  5. Die neueste Version ist die 1.03 bzw. die Steam Version, darüber hinaus gibt es derzeit keine weiteren Updates. Nutzen Sie die Steam Version oder die normale Download/Installer Version?
  6. I just tried for 30min or so but could not reproduce this. Do you have the 4GB Patch installed already? And could you once try these settings? https://www.dropbox.com/s/z1erfyuu9oxkrys/custom1.oop
  7. Could you once send the logfile.txt from the OMSI installation directory to support@aerosoft.zohodesk.com ? Please also include the following information: - If this is only/mainly happening with the Berlin X10 map or also others? - Which preset options you are using now
  8. Do you already have the 4GB Patch installed? https://ntcore.com/?page_id=371 Just download the tool and select the Omsi.exe from installation directory to patch it. Furthermore please make sure to select the respective preset options for the map (OMSI settings -> general -> load options). You can start with the lower settings and work your way up to see what works best. Also note that Installing OMSI on your SSD (if it is not already) should also improve performance.
  9. Hi coolnasio, bitte kontaktiere uns in diesem Fall einmal über unser Support Center helpdesk.aerosoft.com
  10. Hi, that should be F3(turn on, turn up)/F4(turn off, turn down)
  11. Hi Angel, I have extensively checked this now and could not reproduce the issue with a clean installation of the latest 1.03 version. Furthermore I tried to use your savegame but the "1260d047-55d6-45f1-b01b-0daf57feec56" folder does not exist. Using the corresponding folder to the 4th scenario I cannot load your savegame. All this would suggest to me that you don't have version 1.03 installed or did not uninstall an older version before updating. Also the problem you are describing is pretty much exactly what should've been fixed with the 1.03 version. Therefore please once completely uninstall your current Freiburg-Basel DLC (even if you have the version 1.03 installed) and also remove the corresponding "Routes" folder in \Steam\SteamApps\common\RailWorks\Content\Routes. After that please do a fresh re-download of the installer from simtrain.ch and use it to re-install the DLC. Please do not use the old savegame but use a new one.
  12. Hi Angel, did you buy the Freiburg-Basel DLC directly in STEAM or from Aerosoft/another shop? This szenario was actually reworked a bit since some people had issues finishing it. If you have an old non-Steam version (which is not the latest 1.03) of the DLC please once do the following: 1. Uninstall the old version of the DLC 2. Download and install the latest version. For box versions you can download it via support.aerosoft.com, for download versions bought from us you can find the latest version in your aerosoft.com shop account in your order history / instant downloads.
  13. Hi Notruf112fan, bitte setze einmal die e-Tastenbelegung neu: 1. Im Pre-Startfenster unter "Input" (Doppelclick auf "Use") 2. Ggf. im Game noch einmal unter Einstellungen -> Steuerung -> "Benutzen" -> Ersetzen Sollte das Problem weiterhin auftreten kontaktiere uns bitte einmal über helpdesk.aerosoft.com
×
×
  • Create New...