Support overload. We are currently seeing 65% more demand for support then we normally see. We can only assume this is because more people are at home due to the corona crises. Our complete support staff is online and they are working flat out, but it will take some days before we can scale up resources. Please be patient.

Jump to content


  • Posts

    • Ah that’s disappointing, appreciate MSFS is the new kid on the block, I myself am excited to get it, but not to complete something fully surely isn’t a good philosophy? I’m sure there will be some people staying with the current platforms or moving to P3Dv5 when it releases, “not the close future” is disheartening for such people.
    • Well i updated the A330-300 to version 1.0.0.10 and i have noticed several bugs.   After doing a long flight SKBO-KLAX with time accelerated to x8 during cruise and then landing with the plane properly configured and seted up even with the autochecklist done,  the spoilers  partially deployed  and in the Ecam doesn't display a deployment, the reverse thrust could not be engaged ( it is blocked) i even tried to pull back the throttles with the mouse and it didn't engage reverse thrust  also the steering is blocked even after completely stopped  and resume the taxi.    Also the left rear landing gear is not in horizontal position.          
    • The Epic E1000 is the fastest single-engine turboprop on the market. The engine is a 1200 HP Pratt & Whitney PT6A-67A.
    • Hi   i have just done an autoland into LPPT where the weather was  LPPT 070030Z 22006KT 4000 BR SCT001 BKN002 16/16 Q1019 (decreasing to become LPPT 070130Z 23006KT 0600 R21/P2000 PRFG SCT000 BKN001 16/16 Q1019) and looking at the after landing report it showed as ...513 FPM .. Seems very hard to me and it set off the printer when i left the runway so i knew it was a hard one . ... The load i used and the report are below.   Thanks Rich
    • Xlife wurde ordentlich installiert, ebenso die openscenery. Xlife erscheint auch perfekt und vollständig in der Menüleiste unter Plugins. Beim Start von Xplane wird beinahe der gesamte Grafikspeicher 6GB beansprucht und ca.. 20-30 % CPU, bis sich Xplane nach langen 3-4 Minuten bequemt zu erscheinen. Beim Herabfahren von Xplane mußte es mit Hilfe von Windows beendet werde, dabei konnte ich einmal ein Screnshot einer Windows Warnmeldung machen. Diese habe ich aber nur einmal zu Gesicht bekommen. Ich habe anschließend unter Zuhilfnahme der Updatefunktion von der Xplane CD die meisten Ordner von Xplane einzeln gelöscht und anschließend sofort upgedated (gewissermassen Xplane neu installiert). Neuerliche Installation von Xlife ergab keine Änderung. Ich habe mich von der sehr positiven Beschreibung von Xlife beeinflussen lassen, es zu verwenden. Trotzdem läuft mit genannten Kraftakten etwas schief, was. DANKE an alle die mir helfen wollen.   Ich werd mit eurer Hilfe sicher draufkommen. Ansonsten greif ich zu Global Traffic, welches in deutsch zu haben ist, aber deutlich komplizierter zu installieren ist.
×
×
  • Create New...