Jump to content

OMSI 2 London (Buses)


Recommended Posts

Hi,

I'm one of the new owners of a long awaited addition to OMSI 2, namely the London add - on. But I think my joy over the function of the buses fell completely to the ground when I discovered that I could hardly use certain functions in the buses!


I love the map and also think the buses are well made 10 points out of 10. But lacking more features, is that something you can do in future update ???

 

 

Best

Jammin16

 

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 12/24/2020 at 1:02 PM, Mathijs Kok said:

Have you tried the update just released?

Hi Mathijs,

 

Good to see these features have been added, I just checked it out and it's great. :)

 

My last question what is this box for in the bus I have on my picture?

 

image.png.ec64376f932f68bd7231ab290ef35f33.png

 

Link to post
Share on other sites

 

I have also noticed that I can not drive out of one of the garages, and the same problem also applies on some roads that there is something blocking so the bus can not drive as if there is an invisible stop block blocking the road!

Link to post
Share on other sites
On 1/4/2021 at 11:56 AM, Andre [Aerosoft] said:

Hello again,

 

sounds to me that some textures are not loading properly, do you have the 4 GB Patch installed?

https://ntcore.com/?page_id=371

Hi,

Sorry for the late reply. But yes I have the 4GB Patch Installed. I have make this little video to you so you can see my problems.

 

 

Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Andre [Aerosoft] said:

Does this bus belong to the map?
Or are you mixing addons here?

Nope it's just the London add-on I have bought from steam. And the bus is from London Add-on.

 

And I have validated the play files twice

Link to post
Share on other sites

Okay, are you sure about you have see my video? Becaus the video start up with the garage problem. Time 1:47 to 2:03.

 

I talk in the video, and I have also problem with to low fps, the game chops a lot, and when you look in the side mirror, the picture also chops a lot there. The whole video contains all the issues I have with the game.

 

Problems:

garage bug

Horn bug

low fps chops a lot!

 

I have a i5-7600k 3,80GHz

1x GTX 1080

1x Samsung 970 EVO Plus SSD M.2 (2TB)

RAM 32 GB 3000MHz

Link to post
Share on other sites

Thanks for the timestamp now  I could see it, about the viedeo.
I tried to listen but your voice is much to quiet compared to the ingame sound.

About the FPS Problems try to lower the tile spawn rate in the settings.

About missing texture please  remember to execute the 4gb patch everytime the omsi.exe changes :https://ntcore.com/?page_id=371.

 

About the horn error I can only suggest to verify the integrity of your steam game files.

I will send the youtube link to Rhys for further investigations.

Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Andre [Aerosoft] said:

Thanks for the timestamp now  I could see it, about the viedeo.
I tried to listen but your voice is much to quiet compared to the ingame sound.

About the FPS Problems try to lower the tile spawn rate in the settings.

About missing texture please  remember to execute the 4gb patch everytime the omsi.exe changes :https://ntcore.com/?page_id=371.

 

About the horn error I can only suggest to verify the integrity of your steam game files.

I will send the youtube link to Rhys for further investigations.

Okay, so are I'm need to make a new video where you can hear me better? It's not a problem to make a new video.

 

I don't know what I can say to this because, I have did, what you say about the 4GB patch, and my settings is set after what the Aerosoft support agent Manuel Bragard said to me what I can do to fix my fps. And when I drive in München and Birlin X10 I didn't have so many problems like in London add-on! 

 

My graphic settings is set after this link from steam https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=820867621

 

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Andre [Aerosoft] said:

No need to create viedeo I guess the dev will understand it like its for now.

If you dont have any issues with the main game in case fps it means your system is fine.

Did you checked the integrity of game files via steam?

Yes I haveverify the game's files via steam 4 times on 48 hours, and I have still same problem with the garage bug, horn error, and low fps. 

I don't know what I'm need to do now, but I can believe it's my CPU or GPU there are the probelm here!?

Link to post
Share on other sites

Hi, I have make a new video because I have the block bug 3 place in the game, in the London add-on! And I have also reinstall OMSI 2 and delete all my OMSI 2 files on my computer and have stil the same problem.

I this 2 videos can you hear me better.

 

Part 1 just 9 minuts.

https://www.youtube.com/watch?v=R5uWYkr7-cQ

 

Part 2 Just 6 minuts

https://www.youtube.com/watch?v=C0WSYfjQdjQ&feature=youtu.be

 

 

Best

Jammin16

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...