Jump to content

Manny

Members
  • Posts

    265
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Manny

  1. IF you download the recent update from MS. 1.15.8.0 You would have solved this issue. I think they fixed it in today's patch Manny
  2. Try after shutting down your "developers mode" to off. I was able to load the CRJ.
  3. I am having the same issue. Hmmm... I am removing the m* files and trying it again.
  4. I had to change my TV Resolution to make it visible. LOL My TV is 4 K but since I still can't find the 3080 or the 3090 I am using a cheap video card... so I have my resolution at 2K instead of 4K. :P) It's now updating. I now realize I have a backlog of updates. This Windows tool need fixing you know. It looks likes a DOS Tool.
  5. Today wa the first time I discover this thing called ASUpdater. I redownloaded Bal cause of the Rwy27 ILS fix but that did not fix it and thats how I discovered I need to run the ASupdater instead of redownloading file. It correctly found all my AS Installed products and 4 of them were in red telling me there are updates? Now, what do I do? Do I have to click on anything to update? I don't see any such buttons. It did not tell me it did anything. I exit out and re run it again and it still lists those ddons with red color meaning it has updates to do? No matter how many times I run this tool, its always listed in red. under Installed Someone told me there are some buttons at the bottom..I can't get to it cause this window is full frame window and no way to reduce it from full frame. to use this tool.
  6. I did the same approach this time I kept the speed at 150 kts and it still takes a dive. this time I took a screenshot from the flight not replay so it shows I am on LOC and GS activated.
  7. I was well above the stall speed..even though I usually set it at 140 kt as the landing speed target. Let me try again.
  8. Yeah I thought about that..is that the reason the FD is diving to gain my speed back? I can try this landing once more and report back.
  9. I was landing at KDFW and these screenshots are from the replay... so all that you see on the PFD and MFD may look odd. Assuming the GS issue was fixed in today's update, I tried the ILS landing but I seem to have issues. Could be some stuff that I am doing may not be right. It looks like the LOC and GS is not activated.. but that's cause its a screenshot from the replay. Both were activated when landing for the first time. I am out 20 kt miles away from DFW landing on 18R. The frequency is autotuned. and I am at 3000 feet (Airport elevation is around 650 feet) trying to capture the GS, the Loc is already in green and my Nav was set to Loc1 from FMS1 and tracking the LOC to capture the GS. I see the Green Diamond and when it captured, I got the gear down and minor adjustment to the Power and It looked all good the FD Magenta GS Line and the Green Diamond was in Sync. But at around 1000 AGL the Magenta line (the AP follows this) takes a dive leaving the Green Diamond above so I took over manually and landed the same. The Q is, Shouldn't the Magenta horizontal line not match to be in synch with the GS (Green diamond)? https://ibb.co/bbP2Xn2 I am way low here, when I had to take manual control and disable AP https://ibb.co/2N6jhPW Manny
  10. Anything, freeware or payware that uses the MSFS Cloud Assistant put that file there.. a bad file.
  11. I think I figured out how I got a corrupt simconnect.cfg file.. since I don't use the Thermal addon. I use the freeware for carrier landings. which uses Cloud assist. I think that may have installed the simconnect.cfg. I am not 100% sure. but that also could be another offender.
  12. The worst part, they sneaked it in without telling anyone. These addons should be boycotted as being Toxic addons. They are a Nuisance and a hindrance to other addons we use. They are so intrusive and selfish, they are willing to sabotage the sim so THEIR addon works. See the amount of grief and time wasted. But they pay no price for it.
  13. Yes I found the right thread. it was pinned on top. So I missed it earlier. nd My problem of Drk Avionics is solved.
  14. Yes..it looks like problem is solved. No more Dark Avionics. LOL BTW I have no idea what Kinetic Assistant is. Not sure how I had my simconnect.cfg incorrect in the first place. but its fixed now. Good find indeed. Thanks Uwe and Hans.
  15. Make a file in notepad and put this and save it as "Simconnect.cfg" there [SimConnect.0] Protocol=Ipv4 Address=127.0.0.1 Port=500
  16. Hans, Is this the Dark cockpit issue thread where even the EFB cannot be turned on? If its not, I apologize. Please direct me to the right one. I'd like to keep an eye on this topic. The only hardware I have connected to my new PC which I built for the MSFS is an old Microsoft Sidewinder Joystick. Nothing else. My home cockpit is on another PC running P3D which has like 30 or so h/w. Not this one. This is a virgin setup. Manny
  17. I am now jealous of all you guys where you got it working. LOL Mine works too for every 10 times on the average (which is exhausting) I load a generic plane at various airport cold/dark and then change it to the CRJ. I am thinking maybe I ought to buy another copy via the MSFS store front and uninstall the Aerosoft shop version and see if that would fix the Avionics all dark including the EFB problem. The main issue that has been solved here is the CTD which now won't happen if I buy in MS Storefront. I am thinking. Being an obsessive compulsive person that I am, I can't fly any other aircraft than this CRJ now.. HA HA . Hmmm...
  18. Hi Hans, What about us with no CTD. I already had Traffic variety to Ultra maybe thats why I had no CTDs. But my cockpit is always dark and the EFB also doesn't work. Manny
  19. Hi Hans, I don't have a dump file to send you cause for the most part I don't have CTDs. Although I have added your reg entries there. Just incase. I have all my m* files. I have the dark cockpit issue where even the EFB cannot be turned on. I am hoping both issues are related/same.
  20. I am using online AI Traffic I am unable to use all the work arounds I used yesterday to get the CRJ loaded with Avionics on. Today no matter what trick I use it loads all dark.
  21. Thank you. Let me try that in a a couple of hours. I am flying from DFW to IAH on the CRJ700
  22. Thank you. I am going with my method modified from yours, for now. 1) Start A320 cold and dark at a gate. 2) Use developers Window to replace the A320 with the CRJ and its now all started and ready. This saves me some time by not going back to the menu and I don't have to do all the engine start up thingi. I have become so lazy flying with aircraft ready to Taxi position I didn't even know how to start Cold and Dark until a few minutes ago. This is my current work around until Aerosoft/ASOBO fixes this thing or this process fails at some time. At least now I can get my CRJ fix and don't have to bother Mathies and Hans with the constant "Are we there yet". every hour. LOL
×
×
  • Create New...