We got a new video from World of Aircraft: Glider Simulator and are asking for some alpha/beta testers! Check this post.

 

Jump to content
Irishcurse

320/321 Connect Pro

Recommended Posts

Can't get the CDU to work on my IPad with the connect pro. Works fine with the 318/319. Is this a RTM moment? I have checked it off in the configurator. Restarted the sim and my PC.Suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

To add to this..... Even though the display CDU on my IPad doesn't seem to work (hit buttons and nothing happens) I can see things happening on the CDU in the aircraft when I hit the buttons on the IPad. Very weird. Again works fine with the 318/319

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I can confirm same for me, in A320 the FMC  keypad button on remote ipad are working I can see the exact input on the fmc in the cockpit, but its not showing on the ipad FMC screen.

works perfectly in A319

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Likewise. Buttons work, but no data or visual representation of the mcdu reflects on the iPad.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, micslmn said:

Likewise. Buttons work, but no data or visual representation of the mcdu reflects on the iPad.

Same here. Works fine with 318-319 but no display reflections on the ipad. But if I press buttons on the ipad the actions appear on the main CDU on the PC screen. HELLO AEROSOFT !!!????

Share this post


Link to post
Share on other sites

The update allow me to connect ... but have another problem.... NO input keys or graphics.. Checked on another computer using Chrome and two tablets (IOS and Andriod) same problem

 

Pic 1 is from my 2nd computer Pic 2 is the android tablet

 

Andrew

CDU.JPG

IMG_6580 (1).JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Irishcurse said:

Update fixed it for me. Thanks!

Where is this update?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, micslmn said:

Where is this update?

Nevermind, just ran the updater and I can confirm it is fixed on my end as well. Thank you guys for the quick turn around.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...