Jump to content

External lights always on


NilsRvC
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

I have a small issue with the product, the external lights are always on.

 

They are in the off position in the cockpit, but when I look outside I see everytrhing on (With the landing and taxi lights as an exception)
 

Any fix for this?

 

image.thumb.png.dd660e3365cf66ad9afdf7022321f771.png

image.thumb.png.2df71d704b2a881727c2184569a2e619.png

Nils

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, NilsRvC said:

Hello,

 

I have a small issue with the product, the external lights are always on.

 

They are in the off position in the cockpit, but when I look outside I see everytrhing on (With the landing and taxi lights as an exception)
 

Any fix for this?

 

image.thumb.png.dd660e3365cf66ad9afdf7022321f771.png

image.thumb.png.2df71d704b2a881727c2184569a2e619.png

Nils

 

Can you point up a little higher and show us the entire Overhead panel?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Hi! Just to add my experience on this topic.

It happens "some times" also to time. The a/c gets "partially/wrongly" loaded by MSFS sometimes with all lights on and some onboard systems out of working. It should be strictly related with the MSFS bug of the "not well loaded aircrafts" which happens randomically at the start of a new flight...it styarted to do so from such MSFS release this spring.

To "mitigate" it, its funny, but to me works: when I load the a/c I make sure to wait until the a/c view from the front door appears in the slideshows of the flight loading, on such moment I start the flight and no more issues.

Instead if I "start the flight" immediately when the sim button appears, I can "often" encounter such sim issue.

Link to comment
Share on other sites

On 6/21/2021 at 6:56 PM, KuntaKinte said:

I had the same issue. As far as I can remember the strobe and the beacon lights were always on.

I could solve this by deleting the default bindings in the profile of my Alpha Yoke.

Thanks.

 

It appears that the light switches that are bound by default turns on the external lights. However, no switch is being flicked inside the cockpit.

 

The issue was resolved by unbinding them.

 

The Alpha yoke and Bravo throttle seems to cause a lot of issues with the CRJ, for example, when using the default keybinds of the Bravo throttle you are unable to start engine number one. It may be worth concidering adding a part to the manual adressing these issues.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...