Jump to content

Still problems with high ASCII folder names?


Mathijs Kok
 Share

Recommended Posts

21 hours ago, mikvir said:

Sorry for late reply, this is my path:

C:\Users\Våran Dator\Documents\Aerosoft\General

Thanks, will have a look!

 

3 hours ago, mopperle said:

I think it is this typical error: "webbrowser failed to load url...."

 

@mopperle

Any idea what was the full user name in this case?

Link to comment
Share on other sites

Just to let you know, guys: this issue is not forgotten. It has a higher priority, so recently I made related changes in my side.

And now we're waiting for another developer's input, it will take hopefully another few days.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 3/27/2020 at 8:36 AM, apaloosa96 said:

The new update doesn´t fix the error....

 

On 3/11/2020 at 10:40 AM, mikvir said:

Hi, Yes I still have problems. Same information in the EFB as before. I´m using 1.0.0.8.

 

On 3/12/2020 at 11:35 AM, lwc.711022 said:

Hi, I also encounter the same problem now. My document folder have contain some Chinese characters

 

Guys,

I think the EFB should work with your paths now. Please try the updated build, see the attachment.

Just overwrite the old build located in "Panel_Fallback\WebSimGauge" folder of your specific aircraft.

But in case of the problem persists, please close the sim and upload the "EFB_Ctrl.log" from the "Data" folder!

 

Next: I wonder do other modules work well in your end? Does this problem takes place with EFB only?

Thanks.

EFB_Ctrl.dll

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...