Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content
FWAviation

Dates not shown in some topics and posts

Recommended Posts

Forgive me if this has been asked already (I couldn't find another topic on that), but since a few weeks, I notice that some of the forum topics and posts are lacking any date. For example, this is how the four most recent topics in this section of the forum are being displayed for me. The first three don't have a date, the fourth one (and the subsequent ones) have a date:

 

image.thumb.png.afd97dae346e70c5a7fe85eabded911b.png

 

Does anyone else have that problem, too?

Share this post


Link to post

Mm indeed, will have a look at it this week.

Share this post


Link to post
On 31.3.2019 at 11:24, Mathijs Kok sagte:

Mm indeed, will have a look at it this week.

 

Are there any results on that front already? I notice that some dates still are not displayed in the forums.

Share this post


Link to post

Any example? at least in your screenshot above the dates are shown.

Share this post


Link to post

No, still trying to find what is actually causing this. A few more issues missing at this moment.

Share this post


Link to post

Thanks for the information, @Mathijs Kok! And @mopperle, in the screenshot the dates of the first three topics are missing. Only the fourth one has a date. Meanwhile, the dates for those topics are displayed in the forum, but they weren't at the time of the screenshot.

Share this post


Link to post

Hi @Mathijs Kok and to the other members of the Aerosoft team, in recent days I notice that a large number of forum posts don't display any dates. So it appears that the problem has become even more serious than in spring. One example is the A330 preview topic where only the posts that were posted until June 7 and within the last 24 hours show a date. Did you get any further in searching for the cause of that?

Share this post


Link to post

Often, when the post has been written today, it only says "Geschrieben" (Written) but the time since posting is missing. Happens mostly when the posting is from the current day.

Share this post


Link to post

Yes, a weird issue of the forum software. Try to change the forum theme to defaukt:
2019-06-13_11h29_15.png

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Thanks, @mopperle, but sadly, changing the themes (IPS Default 4 was my preset theme anyway) did not help.

Share this post


Link to post

Just for general information, I'm not seeing any issues with post dates/times.  I'm using Firefox and Chrome with English settings.

 

Share this post


Link to post

Yes, still an issue. I'll contact support about that next week.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...