Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content

PW2000

members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PW2000

  1. Like all Lufthansa Repaints from Holgi this Airbus looks very good, but like all Lufthansa Repaints from Holgi the inner side of the wingtip fences have still the wrong colour ! The lower inner half should be grey, the upper inner half of the wing tip fences should be white !
  2. Hi, I have the same problem with the radio, when I would like to tune in the tower frequency of Hanover Airport (EDDV) which is 120.175, I switch the radios to 120.17, but the ATC Window still says to switch to 120.175. (With the radio in the realistic mode). When I go to the simple radio mode it works when I press the Frequency in the ATC Window and when I tune the radio to 120.17. Must be a problem with the realistic "Radio Mode". And the second issue I found is, in the Instructor Mode the Fuel Level remains always at the same level. There is fuel flow indicated, but the level remains always at same quantity. Best regards and Thank you for that great airplane. Markus.
  3. Hello, one small question about the installer and new products: so is it correct that every new product will have this installer, and I can install all of these products on a computer which is NOT connected to the Internet and activate it with another Computer 24 hours 7 days a week by sending you some data (for example Huey X). And how long will take your response to me than ? Best Regards Markus
  4. Hello, thank you. Again very good work. I will try it within the next days. Markus.
  5. Hello Holgi, very good repaint, I tested it just today. But I found one small mistake. The inner side of the wingtip fences are on the upper half white and on the lower half grey ! (The same mistake as on the stock aerosoft Lufthansa A321). Thank you for all your very high quality repaints. Markus
  6. Hello, Aerosoft stuff, yesterday I found another bug on the PFD. When the ILS Info Text is switched on, the DME indication shows always ---. Even when selected a VOR/DME Frequency. (I know, some ILS systems and some VOR´s have no Distance Measuring Equipment (e.g. NIE near Hannover)!). So I check it with other VOR´s (WRB) and ILS approaches (IHNW at Hannover) which has DME but Airbus X shows always ---. Must be another Bug. (Version 1.22) Should be corrected in the next update, or tell me how to correct that. Markus
  7. Ok, so I hope I won´t have an engine failure during one of my flights. Thank you. And the changes I made were: On the upper ECAM, I modified the engine indications so that engine number 2 has slightly higher N2, EGT and FF. (It looks more realistic, I think two engines with the same indication, impossible) On the lower ECAM I added an metric altimeter on the Bottom of the Display just above the clock. And I set the Cabin Temperatur Indications which shows in cruising flight -10°C to 23°C always. If its ok I think of uploading it in the download section. Only a few changes but it looks more realistic than. Of course I won´t make money with it. Airbus X is your product. I just try to improve it a little bit. Markus
  8. Hello Airbus X Pilots, yesterday, I tried to set some engine failures to my Airbus X, here are the results: ENGINE FIRE: Fire visible outside, but no warning on ECAM and normal engine operation ! FUEL PUMP FAILURE: Nothing visible, no warning on ECAM, normal engine operation ! OIL LEAK: Oil leak visible outside, warning on ECAM, Oil pressure is going down to zero but Oil Quantity remains at the same level. Engine shutdown. IGNITION FAILURE: Engine shutdown, completely unrealistic, the ignition system is only working during engine start-up and takeoff power. During normal cruise its off ! There shut be a warning, but not an complete engine shut down. Engine runs without Ignition power all the time. OIL SYSTEM FAILURE: Same as Oil leak. All in all not very realistic. (Remember the commercial text on Aerosofts product page: "actual operation of the aircraft is highly accurate" !) Shut be changed with the next update please. Markus. And one more question to aerosoft stuff, you wrote on the product page: "Very open in design (all systems in XML etc) and Aerosoft invites people to change and extend this product." so, is it allowed to upload in the download section a modified XML-file for the upper and lower ECAM Displays ? (I did some minor improvements). And on your Product page you say, "systems based on IAE standards" I think it should be "systems based on CFM standards". (On IAE engines you have EPR as the main control parameter instead of N1).
  9. Ok, I could fix it on my own. I reinstalled Munich X, started it, again no traffic, no runway lights. I searched for VistaMare folder, found it under FSX Main Folder. Than I opened dll file under AppData/Roamin/Microsoft/FSX and found the file ViMaCoreX.dll disabled, I activated it and now everythink works (Cars, Trains and Runway Lights). Maybe its a mistake in the installation routine. But with the runway Lights working during low visibility (1.2km), I found one small thing, during approach the PAPI Lights (2 red and 2 white) are visible in the fog, long before I can see the first runway lights ! Check it, only a small mistake. Great scenery, outstanding, with good frame rate even with traffic, but next time please a release without bugs! For me the most time working with FSX is to fix bugs, and not flying! Thats your job during testing just BEFORE release ! I hope than for a small update to fix the wrong elevation of the Tower View Point ! Now you can close this Topic as solved. Thank you for your good support. See you with the next bug. Markus
  10. I have FSX with ACC-Pack, but no VistaMare Module, Subdirectory or Sub folder. I will try to reistall it, but ACC-Pack I had also installed during the first installation of Munich X, so I don´t expect any changes there, but I will try it this evening. Thank you the fast answers. Markus (I have also no cars (or Trains) when I activate them with the Munich X Traffic Control Tool, only standard FSX Airport Traffic when on).
  11. I see no cars driving (I think I deactivated them with the traffic tool of Munich X to increase frame rate) And I have to check for VistaMare subdirectory but I think no. Markus
  12. Hello, I just installed Munich X and did some flights from and to Munich X. And I discovered the following problem, when I set visibility to 1,2 km (or less) the runway lights are not working during daytime. I checked it with the same weather settings in Frankfurt and Hanover (both Aerosoft sceneries) and the runway lights are on. So it must be a bug of Munich X. (Weather was no clouds, light wind and up to FL 95 visibility 1.2 km) Does some else have this problem, and how can it be fixed ? (I use only FSX weather, no real world weather). And one more thing is the tower view point. In my version it is a very high point above the real tower (same bug as with Paderborn X Scenery ?). So you have a good view over the complete Airport, but thats not the real tower view I think. Markus
  13. Hello, yesterday I found another bug with Munich X. I did a Flight with Airbus X from EDDV (Aerosoft Scenery) to EDDM (Munich X) in low visibility condition (Visibility 1.2 km). During final approach to Munich I found the Runway Light NOT working. I checked it with other Aerosoft Airports, so EDDV and EDDF Airport Runway Light is on with this weather setting. Seemed to be a bug with Munich X Scenery. Beside thats, the elevation of the Tower View Point is too high (1000 ft or so) ! Markus
  14. Hello, I found a way to start the engines without the N1 and FF Peak, but its still not realistic. 1. Start APU and APU Bleed On 2. Switch the Engine Start Switch to IGN/START Position 3. Push the FSX Command to start the Engines STRG + E. 4. As soon as No.1 Engine N2 increases switch the Master Lever of Engine No.1 into running position. Than Engine starts normally. 5. As soon as No.2 Engine N2 increases switch the Master Lever of Engine No.2 into running position. 6. Switch back Engine start Switch to NORMAL and shut down the APU. Try it, not very realistic but for me it works, and its even better than the N1 peak ! Markus
  15. Hallo, nach einigem ausprobieren habe ich das Problem nun selbst lösen können. Ursache war MyTraffic X ! Folgendes hat das Problem beseitigt: 1. In der Szeneriebibliothek My Traffic X deaktivieren. 2. Mit dem MyTraffic Manager die Flugpläne,Flugzeuge und Airports wiederherstellen lassen. 3. MyTraffic wieder aktivieren. Gruß Markus.
  16. Thank you, I hope you like these modification, only a small one, but it fixes the problem seen in the picture above. Markus
  17. Hello, for everybody having the same problem with the "flashing" course window on the PFD, here is the solution: 1. Make a copy of the original file 2. Open the PFD file under the display folder 3. Search for the lines below 4. Replace the original numbers with the ones written in bold (Float Position) That will set the course window a little bit higher as in the original one. This stops the flashing effect for me. Maybe it could be included in upcoming updates for Airbus X. Markus. <Element id="Purple ILS Course Text"> <Visibility>@CRS_AP abs 25.5 &lt; !</Visibility> <FloatPosition>0,27</FloatPosition> <Polygon id="Back"> <Bright>True</Bright> <LineWidth>1</LineWidth> <LineColor>#c8c8c8</LineColor> <FillColor>#050508</FillColor> <Point> <FloatPosition>0,0</FloatPosition> </Point> <Point> <FloatPosition>24,0</FloatPosition> </Point> <Point> <FloatPosition>24,13</FloatPosition> </Point> <Point> <FloatPosition>0,13</FloatPosition> </Point> <Point> <FloatPosition>0,0</FloatPosition> </Point> </Polygon> <Element id="ILS Course Numbers"> <GaugeText id="Heading AP Num"> <Size>25,14</Size> <Bright>True</Bright> <FontFace>arial</FontFace> <FontHeight>12</FontHeight> <FontColor>#E400E4</FontColor> <VerticalAlign>CENTER</VerticalAlign> <HorizontalAlign>CENTER</HorizontalAlign> <GaugeString>%((A:NAV1 OBS, degrees))%!03d!%</GaugeString> </GaugeText> </Element> <Shift> <Expression> <script>@CRS_AP 25.51 min 25.51 /-/ max</Script> </Expression> <NonlinearityTable> <NonlinearityEntry> <ExpressionResult>-25.51</ExpressionResult> <FloatPosition>0,27</FloatPosition> </NonlinearityEntry> <NonlinearityEntry> <ExpressionResult>25.51</ExpressionResult> <FloatPosition>163,27</FloatPosition> </NonlinearityEntry> </NonlinearityTable>
  18. Ja, danke, hab ich gefunden und ausprobiert, hat aber leider nichts geändert, wieder Absturz bei 83 % Ladefortschritt. Kann das irgendwas mit der Simulation der Flugsicherung zu tun haben, weil er ja die Landschaft und das Autogen lädt und erst abstürzt wenn die Flugsierung geladen wird ? Markus
  19. Hello, I found some smaller Issues on the PFD and the PFD 2 (Version 1.21): 1: When switched on the ILS Mode on the PFD the white Box where the adjusted course is shown is flashing during turns (see Attached picture) 2: The selected ILS Frequency and ILS Ident on the Copilot PFD are flashing when flying turning (see Attached picture) 3: The Flight Director of the Copilot shows the wrong direction, when turning. (Seemed to be reversed) 4: The Speed Bug on the PFD shows not the correct adjusted speed. When adjusting 250 kts the Speed Bug shows 251 kts. (Zoom in and check it) 5: Still missing: the Speed Bug when in MACH Mode. Markus
  20. Also den Flusi Fix hab ich schon länger, aber als das Problem das erste mal auftrat hab ich den Flusi Fix schon länger gehabt. Kann mich auch nicht erinnern, dass ich kurz vorher etwas installiert oder verändert habe. Den Administratormodus wähle ich aus, in dem ich mit der rechten Taste auf das FSX Symbol klicke und dann den Administratormodus auswähle, richtig ? Hab ich bisher noch nicht probiert, werde ich nachher mal ausprobieren. Danke. Gruß Markus
  21. Hallo, hab seit kurzem ein Problem mit dem FSX: Wenn ich in Deutschland, Schweiz oder Österreich fliege ist alles Ok. Wenn ich dann aber mein Flugzeug z.B. auf Mallorca laden will lädt der FSX immer genau bis 83 % Ladefortschritt (wenn die Flugsicherung geladen wird). Dann kommt die Fehlermeldung: Zu wenig Arbeitsspeicher, Einstellungen für Grafik und Verkehr ändern. Ich hab alles auf "null" gesetzt, aber der Fehler kommt trotzdem, mit und ohne Direct X10 Vorschau, mit oder ohne Add-On Flugzeug. Ich hab auch FlusiFix ausprobiert mit verschiedenen Einstellungen, und den virtuellen Arbeitsspeicher hochgesetzt. Keine Wirkung. Mein System: Windows Vista 64Bit, 4 GB RAM, 4 x 2,83 Ghz Prozessor und diverse Scenery und Flugzeug Add Ons. Irgendwelche vorschläge ? Gruß Markus
  22. PW2000

    CTDS

    Hello, yesterday I had the same problem, after the Take Off Run when the main gear leaving the ground, FSX crashes, here is the fix for that: I had full fuel load (about 18000 kg) and No Pax on board, when I changes this to medium fuel load and some passenger weight and cargo with the load manager everything works fine, no FSX crash. Same with CFM/IAE A320/A321. Markus
  23. -SID / STAR´s -Working Rudder above 100 ft RA -Working Clock switch -Working ALT switch witch shows altitude in meters on lower ECAM (above the clock) -Possibility to select ARR and DEP Runways -Dropping Ailerons and Elevator with no hydraulic Pressure -A319 and A318 Model (the A318 with PW6000 Engines !) -IAE Engine page -Altitude callout until "10 ft" and "5 ft" -Updated TCAS System (I don´t think you hear all the time "Traffic" "Traffic" until clear of conflict !) -Functional CLIMB and DESCENT Mode with adjustable speeds in managed mode via FMC to be continued ! Thank You Markus
  24. Good idea with the + and the -, I tried it with a lot of combinations and now my vertical bar of the flight director is all the time in the center of the PFD when airborne, even when the plane is turning. So I don´t found the solution, because it should go to the right and the plane should follow it and turning right. I will continue to try it. Markus
×
×
  • Create New...