Jump to content

Engines spool up - throttles don't move


Recommended Posts

Thought I'd give the new version (2.4) a spin to see if it works well enough to fly. Even was able to download and configure the Bravo driver. Everything seems to be working properly with the exception of the throttles. I could not get them to move. With FSUIPC, Without FSUIPC and configured directly from P3D. Makes no difference. I then loaded the ready to taxi profile with everything configured and engines running. Throttles still won't move, however the engines do spool up.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • Aerosoft
On 3/27/2021 at 2:36 AM, Dan Bonenfant said:

Thought I'd give the new version (2.4) a spin to see if it works well enough to fly. Even was able to download and configure the Bravo driver. Everything seems to be working properly with the exception of the throttles. I could not get them to move. With FSUIPC, Without FSUIPC and configured directly from P3D. Makes no difference. I then loaded the ready to taxi profile with everything configured and engines running. Throttles still won't move, however the engines do spool up.

Hi Dan,

 

A couple of questions please.

- You are talking about CRJ Professional for P3d, right ?

- Wher did you buy it from ?

- Can you please show a screenshot of your throttle assignments ?
- Can you temporary move the whole "Modules" folder away from the P3d root folder and try again ?

- What Windows version is in use ?

 

Best regards.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...