Jump to content
Sign in to follow this  
mopperle

EDDM movement of SODE jetway not correct

Recommended Posts

When you operate at Gate 203 the SODE jetway moves through the aircraft. This happens not with the default jetway:

2020-7-31_11-47-59-572.jpg

 

P3Dv4.5HF3, EDDM und Sode files both on v1.0.1.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Otto, please go back to the Sode 1000 and try again. The verion 1010 for Sode is removed from the site for the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, is it only at this gate, or does the other gates docking correct by the same aircraft?

And maybe you can have a look into the afcad with ADE v4, if this gate is only a Dummy with radius 5m to place the jetway? Some Gates are only included to attache the jetway, but should not be used, as there will be a conflict with the gates beside used for larger aircrafts. The gate 203 could be such one. (I am out of the office, so no access the the data and Sim)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will check, but might take a few days, due to the nice weather. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I will not change anything next two week because of holidays ;) , so take all time you need.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems indeed to happen at all gates with 5m radius

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...