Jump to content
bjablonka8120

CTD Prepar3d V5 a319-321

Recommended Posts

I wonder if someone could help me. I just purchased the a319-a321 packqage for P3v5 and everytime a load one of the planes I am getting a CTD. This only happens with the AS planes and not with any other default or addons such as PMDG, Q400 etc. I tried to reinstall it several times but it still does not work. Hate to have spent close to 80Euros and not being able to run them. I have a 4790k, 32gb ram, 980ti.

 

I would appreciate any ideas of what I can do.

 

Thanks

 

Bernd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please post the detailed error message.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Then check the Windows Eventviewer for an entry at the time of the crash.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I have P3d V4 and V5.

I downloaded the new verzion of A319-A321 Bundle for P3D V5.

The installation file ran fine, but the aircraft didn't appear in the list of simulator.

What have I done wrong? What do I need to do to make it work well?

 

Thanks for the help in advance.

Bakter

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/5/2020 at 10:13 AM, bjablonka8120 said:

I wonder if someone could help me. I just purchased the a319-a321 packqage for P3v5 and everytime a load one of the planes I am getting a CTD. This only happens with the AS planes and not with any other default or addons such as PMDG, Q400 etc. I tried to reinstall it several times but it still does not work. Hate to have spent close to 80Euros and not being able to run them. I have a 4790k, 32gb ram, 980ti.

 

I would appreciate any ideas of what I can do.

 

Thanks

 

Bernd

We had some reports, where a deactivated Trueglass solved CTD. \gauges\trueglass.dll

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, bakter said:

Hello,

 

I have P3d V4 and V5.

I downloaded the new verzion of A319-A321 Bundle for P3D V5.

The installation file ran fine, but the aircraft didn't appear in the list of simulator.

What have I done wrong? What do I need to do to make it work well?

 

Thanks for the help in advance.

Bakter

Please open your own topic. Your problem is something complete different.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a deactivated Trueglass solved CTD.

\gauges\trueglass.dll is the solution so far.

 

Best Claus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

My problem solved, but I don't know how.
I installed again, and now it's OK.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...