Support overload. We are currently seeing 65% more demand for support then we normally see. We can only assume this is because more people are at home due to the corona crises. Our complete support staff is online and they are working flat out, but it will take some days before we can scale up resources. Please be patient.

Jump to content

Recommended Posts

Hi, I have just installed the A330 from scratch and got a message i had neve seen...

 

Best.

 

Miquel. 

Captura de pantalla (1).png

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happens when you have multiple entries in the aircraft.cfg with the same name. check the entries [FLTSIM.XX]

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can´t solve the problem. Finally uninstalled A330 and P3D for license returning .This is the first time it happens. Strange. Anyway thanks for your help.

This weekend i´ll fly other planes while waiting the new experimental version.

 

Regards.

 

Miquel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happend to me as well, was easily fixed in aircraft.cfg - how it happend:

 

install actual download for the first time

- reboot

run updater -> 1.0.0.7

- reboot

run p3d and load A330... there it is !

 

I retained the 'original' aircraft.cfg before fixing it so I can email it if required.

 

Regards,

Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’m sorry. Installling windows again.

Thanks for your interest. The issue is perfectly described by Tom.

 

Miquel

Share this post


Link to post
Share on other sites
44 minutes ago, MajorTom said:

I retained the 'original' aircraft.cfg before fixing it so I can email it if required.

Yes, attach  it to your next post

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 2 Stunden , mopperle sagte:

Yes, attach  it to your next post

 

sorry, my mistake: since i started installing liveries and do always backup aircraft.cfg.backup  is already overwritten... but i remember that

 

[FLTSIM.1] DRAGON AIR

 

was there again as

 

[FLTSIM.13] DRAGON AIR

 

removing that entry solved the message (which is only a message, so the A330 run fine even with that message...). And i do have more Aerosoft products so the updater was already there in the current version 1.4.0.1 prior to the installation of the A330.

 

Regards,

Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keep in mind the updater tool now is able to keep all your liveries intact when you update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...