Jump to content

Red X's Mega Airport Oslo


Recommended Posts

Hello,

 

I get a red X at all the gates where there is supposed to be jetways. Windsocks are also replaced by red x's. 

I have tried reinstalling the scenery and I have updated and reinstalled SODE.

I can see this in the SODE log. ‘UNDEFINED.MDL’ does NOT exist.

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, masterhawk said:

You have to define in the configurator of Oslo the SODE folder.oslo1.jpg

I have done that, and it says that the SODE folder is found and I have installed the selected.

My Oslo Scenery is installed in (D:)/Lockheed Martin/Prepar3D v4/Ecosystem/Aerosoft

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
On 1/6/2019 at 10:00 PM, masterhawk said:

And if you installed Oslo outside P3D in a external folder. You might need to register the Oslo simobjects manually. 

Could you explain this a bit more? I just installed Oslo outside the sim folder and while static jetways works fine I'm having trouble with SODE so I'm thinking this might be the issue. 

Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Jespersson said:

Could you explain this a bit more? I just installed Oslo outside the sim folder and while static jetways works fine I'm having trouble with SODE so I'm thinking this might be the issue. 

The models are normally installed in root\simobjects\misc. this folder is registered in the simobjects.cfg by default.

If you install outside P3Dv4 you have to register the correct folder with your models.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...