Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content

Hanken

members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Hanken

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ok I will give it a try!
  2. Hi, when using vpilot in Vatsim I have a similar problem: I can turn in the first frequency but when dailing in the second one, the radio jumpes over the exact frequency, e.g. from xxx.95 to xxx.15 and not to xxx.00. I cannot dail in xxx.00 in this case. All other aircraft (PMDG, FSLABS etc) work fine. Did the following: -change panel state as described -reinstalled vpilot Both suggestions did not help. Not sure about updating the .net files. How exactly can I do this? Any help is appreciated.. Best,
  3. Surprisingly, what seemed to help in my case was the fsx registry repair tool (without re-install of the Airbus package but following all the tips given by Mathijs). With weather radar turned off frame rates are quite normal now. When turned on, the frame rate really depends on the depicted weather. In complex weather schemes such as "EDDM 041436Z 25017KT 5000 -SN SCT020 BKN030 M08/M10 Q1027 R88/290095" the frame rate is 9 fps (but weather radar is also showing all green and is of no use thus).Under other conditions it can be normal, in my case locked at 30 fps. So this seems to be the fluctuation Mathijs was pointing at initially.
  4. Yes! But I will make a re-install during the day.
  5. My last version of the airbus 319 (v1.20) also run much better than the v1.21, I have to say framerates were never an issue. With v1.21 (A320 and A319) I have good framerates in FSX native weather, with ASN SP1 and FSGRW it is between 15 and 20 fps without weather radar turned on and at ca. 9 fps with weather radar turned on. My spec are Win 7, i5-4670K @ 4,0 Ghz, RAM 16GB, GTX 770 OC 4096 MB, Flusi auf separater Samsung 250GB SSD. Thus I have no framerate issues with other addons like PMDG under the same conditions. I tried the following tips without sucess: What can you do to increase FPS (when it is abnormally low)? We find that a lot of problems are caused by silly tweaks to FSX.cfg. We advise only the highmem tweak. All other tweaks might have an effect but will have side effects! In our experience almost all means of limiting frame-rates are counterproductive. The one inside FSX is just silly and the external ones all seem to reduce possible FSP with 25 to 50%. Try without and you could be seriously surprised. Almost all people who have problems use ASN. Now that is a super weather tool but it can create weather patterns that are very very complex and that are hard to scan. Now this is NOT a incompatibility between ASN and our bus. We do not read any data from ASN as we scan the actual weather in FSX (that is why it works with any weather tool or even default FSX weather). Some ASN users have reported that switching off the "repeating overcast pattern fix" in ASN's visual fixes tab helps. On a few systems the Weather Radar has shown to cause severe drop in frame rates combined with some advanced settings in weather tools. It is now possible to edit some functions via the AB_ND_GDI.ini (to be found in MyDocuments\Aerosoft\Airbus. The options are explained in the comments in that file. To activate the options remove the red // character [WXRadar] //WXBackgroundScan=2 //Remark: Some WX data are normally required to be scanned in background even when WX Radar is switched off. Due to performance reasons on some customersystems currently the user can select between following background scanning modes: 0 = COMPLETE OFF best frame rates), 1 = LIMITED SCAN, 2 = FULL SCAN (normal status). As long as WX Radar is switched on, this parameter has no affect! This parameter is allowed to be changed at runtime (just change this parameter in INI file and safe it) If you got a modern graphics card, make sure the software ECAM rendering is off. Note that almost no laptop is able to handle this in hardware! http://forum.aerosoft.com/uploads/monthly_11_2014/post-43-0-06453800-1416225565.png I would be glad and thankful if you have any further suggestions? Regards, Rupert
  6. Hallo zusammen, Kämpfe immer noch zusammen mit dem Aerosoft Support mit dem Aerosoft Launcher... schade eigentlich...Die Szenerie kann ich immernoch nicht vollständig nutzen. Offensichtlich stellt mein Windows Verwaltungsinstrumentationsdienst die Repository nicht so wiederher, dass das Programm starten kann. Gruß Ruprecht
  7. Hallo Olli, das ist es dann wohl. Bei stürzt der Installer immer bei 75% der Suche nach installierten Produkten ab. Die aktuelle Version von Net.Framework ist installiert. Muß ich wohl melden. Kann man alternativ auch die bgl einfach umbenennen? Gruß Rupert
  8. Dear all, I like this fantastic scenery. I had a great approach fom Memphis at night into Anchorage with low visibility , however what complicated things a little bit was that the runway and center taxiway lights seem to not be there, all is dark. Same appears to be true for the FedEx apron where the light poles are not visibile, the lights themselves are visible. I use Ultimate Terrain Canada/ Alaska (tickbox during installation is clicked) and AES 2.14. Any ideas?? Thanks and regards Rupert
  9. Hallo zusammen, ich habe nun noch einen screenshot beigefügt, neben den fehlenden Lichtmasten gibt es wie gesagt keine taxiway und runway lights. Mittlerweile habe ich auch mal AES komplett deinstalliert und AES 2.14 installiert. Leider bleibt das Problem. An den Support habe ich die Email mit dem Registrierschlüssel geschickt, den ich von simmarket bekommen habe. Viele Grüße Rupert
  10. Hallo zusammen, ich habe mir die Scenery für FS 9 zugelegt und bin sehr begeistert, nachdem ich morgens um 7 Uhr in der Dunkelheit dort aus Memphis kommend gelandet bin (Sichtweite 1.620m). Allerdings habe ich ein Problem: Sowohl Runway Texturen als auch Taxiway Mittellichter funktionieren nicht. Auf dem Fedex Nord Apron sind zudem die Lichtmasten nicht sichtbar. Nur die Lichtkegel sind sichtbar. Bei Tageslicht fehlen die Masten komplett. Ich benutze Ultimate Terrain für FS9 (Canada/Alaska) und habe bei Installation das Häkchen bei der Frage von Ultimate Terrain Alaska gesetzt. Außerdem benutze ich AES 2.20a (Update Version). Habe die Scenery bereits deinstalliert und nochmals installiert, das Problem bleibt. Ist dieses Problem schon bekannt? Gibt es eine Lösung? Außerdem habe ich Probleme mit dem Aeorsoft Launcher 1.1.0.0, der bei der Suche nach installierten Produkten bei ca. 75% abricht. Net.Framework ist installiert. Ebenfalls: Ist dieses Problem schon bekannt? Gibt es eine Lösung? Viele Grüße Rupert
  11. Hallo zusammen, ich habe mir die Scenery für FS 9 zugelegt und bin sehr begeistert, nachdem ich morgens um 7 Uhr in der Dunkelheit dort aus Memphis kommend gelandet bin (Sichtweite 1.620m). Allerdings habe ich ein Problem: Sowohl Runway Texturen als auch Taxiway Mittellichter funktionieren nicht. Auf dem Fedex Nord Apron sind zudem die Lichtmasten nicht sichtbar. Nur die Lichtkegel sind sichtbar. Bei Tageslicht fehlen die Masten komplett. Ich benutze Ultimate Terrain für FS9 (Canada/Alaska) und habe bei Installation das Häkchen bei der Frage von Ultimate Terrain Alaska gesetzt. Außerdem benutze ich AES 2.20a (Update Version). Habe die Scenery bereits deinstalliert und nochmals installiert, das Problem bleibt. Ist dieses Problem schon bekannt? Gibt es eine Lösung? Viele Grüße Ruprecht
  12. Hallo Aerosoft Support, die Installationsroutine von MAF 2008 X (Downloadversion, am Montag gekauft) wird auf meinem Rechner (Windows XP 32) immer mit der Fehlermeldung abgebrochen, dass zunächst MAF 2005 (CD Version) de-installiert werden muß. Leider kann ich dies nicht mit dem Un-Installer tun, da sich dieser immer mit dem Hinweis auf eine Virenfehlerwarnung aufhängt (auch nach erneuter Installation von MAF 2005). Deswegen bin ich darauf angewiesen, MAF 2005 manuell zu deinstallieren. Ich habe im FS 2004 die Scenery und Modules Dateien gelöscht und in der Scenery.cfg die Einträge entfernt. Zudem habe ich in der Registry in der „local machine“ unter Software / aerosoft den Eintrag gelöscht sowie unter Windows in der current version unter uninstall. Meine Frage: Was muß in der Registry noch gelöscht werden, um die o.g. Fehlermeldung zu beheben. Gibt es eine vollständige Übersicht der Registry Keys, die von MAF 2005 erzeugt werden, so dass ich diese vielleicht manuell löschen kann? Vielen Dank für die Hilfe. Viele Grüße Ruprecht
×
×
  • Create New...