!! Windows 7 no longer supported !!

As Microsoft will stop supporting Windows 7 on Jan 20th we will be unable to test any of our
products on that platform. It may work, or it may not, but no guarantees from our side. 

Jump to content

olschelsea8

members
  • Content Count

    172
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by olschelsea8

  1. I installed i D:lm/p3dv4. Av off, as administrator. Is there something i should have done?
  2. The flaps still show being down at cruise and the flap lever is all the way up. Also i have the indication on the ECAM.
  3. Well did a EWG flight from LGAV to LOWW, climbed up to FL360 and didnt lose airspeed, was stable. I'll run a few more flights to test it out.
  4. So i got 1.2.2.1 and i have unchecked the experimental. Ill try it out today and report.
  5. I just downloaded the latest version from the AS store before leaving for work today. Did a fresh reinstall/shutdown so I'll see tomorrow if there are any issues.
  6. Morning, i am having the same issue after a full reinstall, shutdown, AV off. I climbed up to CL and then speed started decreasing. I'm sure it's nothing overly crazy that can't be fixed. When i update the buses, should i exclude the experimental updates and just stick with the regular? Thanks for the great products.
  7. Did a reinstall and a restart and got it back up. Thank you Mathijs.
  8. I'll try a reinstall tomorrow, any recommendations for installation to get the best results? This is the first time I've had this issue before, I'm sure it's an easy fix.
  9. Hi, I was able to solve the updater issue but I was going to do a flight with an A321 but there weren't any airbuses in the aircraft selection, only the CRJ's. The aircraft plus Hamburg scenery show in my updater but not P3D.
  10. I removed Hamburg,A319-321 and the CRJ and reinstalled, restarted and the are back in the updater now. Thank you Tom and fellow AS members for your help.
  11. Still nothing. I have clicked and unclicked the box. Started it as Admin, nothing.
  12. I clicked on the "experimental" still nothing. I'll try it again in the morning.
  13. Hi, sorry to jump into this but didn't want to create 50 different posts. Every time i have updated the A319-21, it shows in the updater as well as the CRJ but now none of them are in the updater. This is the first time i have seen this. I tried a full un and reinstall and still don't see the 3 products. Again sorry if this topic is on the list.
  14. I reinstalled everything from the ground up, basically spring cleaning and the bus seems ok. Guess a little dusting every now and then doesn't hurt.
  15. I have no keys assigned to anything. I download and install out the box and fly as is. I have 1.1.6.0 now so ill try again with a flight.
  16. Ok so i tried another flight. I had just taken off out of Vaernes and the plane went cold and dark at about 3000ft. Then i pressed CTRL+E to do an auto start and then everything came back on at once but lost the entire flight plan.
  17. I do also have a question about the updater, after updating the CRJ/Airbus the words went from red to blue indicating that the updates are complete. However, when i opened the updater again, the words were red again. Would the aircraft be updated even though this is like this? Or do you have to update it old school, re-download, uninstall and reinstall? Thank you.
  18. Hi Jock, no worries. Yeah i definitely didn't run out of fuel, everything shut down, basically went cold and dark, there wasn't a single light bulb working. Restart attempts, starting APU, engine restarts, nothing worked.
  19. Wilco...will carry on smartly then. Still a great aircraft.
  20. Hi awesome folks at Aerosoft, thank you for the buses. I was flying from CYYZ to KJFK FL290 cruising and descended to FL190 on VATSIM. At FL190, 250kts, i heard the throttles move and then the entire aircraft shutdown, basically went cold and dark. I clicked on the battery switches, tried to turn on the APU, re-crank engines, basically pressed everything i knew would turn the aircraft back on. I even tried CTR+E for the auto engine start. After i glided down and landed, the systems started coming on 1 at a time, and then i was able to fire up the APU and the systems were coming on. I had no fuel issues as i used the fuel planner for the bus. I used the updater for the A318/19 and the CRJ updates but they show up highlighted red even after i have updated them. Thanks for your help.
  21. Speed brakes, throttle idle 1500ft rate of descent...just might(ish)
  22. Easy there Nile, Rome wasn't built in a day (neither was AS Rome) but AS has always come through. Sometimes the best work takes time but ripping them apart on a public forum aint gonna get your EBBR here any sooner. My 02. Kroner
  23. Do i also have to remove the airports that do use SODE? LIRF or D.Design airports? Thanks.
×
×
  • Create New...