Jump to content

CFD not connecting


LuisPMelim
 Share

Recommended Posts

Hi guys,

 

I've just installed today and updated the A32F, followed all the instructions on installation and also how to start the CFD, but, always a try a connection (as a captain) it shows "NOT CONNECTED".. and don't do nothing more..

What I'm doing wrong?

 

Note: all anti virus and firewall are off.. 

 

Luís

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hello everyone ! :-)

I have still the same problem, I have the latest version of A330 and I'm in P3D v4.5... Any ideas ? I try to check on Internet but I only see people downloading "himachi" or something like that... But I already heard that was not a good idea.

Take care and thank you ! :)


Best Regards

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, mikael 140 said:

Hello everyone ! 🙂

I have still the same problem, I have the latest version of A330 and I'm in P3D v4.5... Any ideas ? I try to check on Internet but I only see people downloading "himachi" or something like that... But I already heard that was not a good idea.

Take care and thank you ! :)


Best Regards

Hi 

Is your  CFD.cfg file, located in Documents/Aerosoft/ correct? It should look something like:

0
3
6900
10

 

Cheers

Pete

Link to comment
Share on other sites

Affirm. i have those numbers in the CFD.cfg.
I tried on both of my computers. one is windows 10 and does NOT connect, other is windows 7 and does connect properly. both on the same network.

 

to people that have the connection problem, could you precise if your OS is Win 7 or 10?!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...