Jump to content
mizrahie

autopilot not working at all

Recommended Posts

I was flying out of EGLL and the autopilot would constantly deviate the route maintaining a 30* turn to the right, I restarted the sim again and same issue but the plane was on a 10* left turn. How can I fix this?

For the A330 pro.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which Airbus are talking about? And please show us screenshots from the PFD, ND, FCU and MCDU at the time you experience this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, mizrahie said:

I was flying out of EGLL and the autopilot would constantly deviate the route maintaining a 30* turn to the right, I restarted the sim again and same issue but the plane was on a 10* left turn. How can I fix this?

For the A330 pro.

 

I have this very same problem... I engage the autopilot after takeoff and the plane makes a very weak left hand turn and stays in the turn until you manual the heading, does not follow the route at all. 

1.jpg

2019-12-10_11-24-40-646.jpg

2019-12-10_11-24-48-955.jpg

2019-12-10_11-24-53-622.jpg

2019-12-10_11-25-14-625.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, if you want to fly an Airbus you need to know the difference between Managed and Selected mode.

Read Vol 8 of the manuals.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What exact version of P3Dv4 are you running? right click on the Prepar3D.exe, properties, details tab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guys, really, what is your problem not reading the system requirements on the product page? 😠

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...