Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content
Eduard Gasull

Black Overhead panel with A320 not with 319. computers... what a headache

Recommended Posts

Hi. I just open a support thread telling the missing textures with a320. Some people have the same

 

But more strange is that the 319 and 318 work okay and 320 does not.

 

I have reinstalled P3D form ZERO

I have reinstalled graphic drivers.

Shaders refresh

UAC disable

Admin rights installed.

and P3D works great. 

 

so are you sure guys it's not a problem of your bus? why if they are similar developed, the 319 works great and not the 320?

 

 I mean Windows 10 is freshly installed almost 2 days ago.

All drivers are correctly set Intel test, memory test and GPU test are correctly passed,  P3D fresh installed and works, a 319 is installed and works, CRJ installed and works, DC-8 installed.

and my problem is on my computer? 

With 2 or 3 people telling the same issue? with different computers? For me, it sounds strange. maybe it is I don't want to contradict support team or developers. but the reason of that need to be found.

 

well my computer or hardware couldnt be the reason. Two weaks ago i just recorded a video with Windows 7 with the same computer for the support team. The airbus version was the same. 1.2.5. the only thing that has change is windows version from 7 to 10.

 

If you had this problem and you solved it tell what did you do please, I will proceed to reinstall windows 10. Let's see what happens. 

but my pc it's ok to run the sim and airbus. its not the best but enough 

 

Z97-HD3 motherboard

I7 4790k 4.0 ghz

GTX 1070 G1

24 GB RAM

2 SD 500GB 850 EVO.

 

any idea or comment will be appreciated . thanks so much

 

Kind regards Eduard

 

a319

2019-9-18_14-11-48-929.thumb.jpg.95eee431284d5b011e210020da0b9a6d.jpg2019-9-18_14-11-51-312.thumb.jpg.329a0815d0476621f6a25f6dcbb42df0.jpg

 

a320

2019-9-18_14-13-20-976.thumb.jpg.5c005e9271e4a01bbc7cafd9acd7a178.jpg2019-9-18_14-13-24-262.thumb.jpg.b3611ef386c5a2378a7580e85e31db20.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
22 minutes ago, Eduard Gasull said:

Some people have the same

any reference?

22 minutes ago, Eduard Gasull said:

so are you sure guys it's not a problem of your bus?

Yes, simply not recreatable and the screenshot I showed you in the other topic was made with the A320.

Also you showed us a screenshot where not only parts of the Airbus textrure were missing, but also of the scenery outside the aircraft. And the Airbus installer does not change/delete files outside the Airbus installation folder.

So again, not an issue of the Airbus, but your overall setup.

To add: The livery with the missing textures comes not with the installer.

Share this post


Link to post
9 minutes ago, mopperle said:

any reference?

Yes two other topics with the same problem with the same picture and same aircraft in the same forum section i posted

 

Quote

Yes, simply not recreatable and the screenshot I showed you in the other topic was made with the A320.

Also you showed us a screenshot where not only parts of the Airbus textrure were missing, but also of the scenery outside the aircraft. An dthe Airbus iunstaller doen not change/delete files outside the Airbus installation folder.

So again, not an issue of the Airbus, but your overall setup.

I will try to reinstall windows 10 from zero.  but i mean my diagnostic tool are cheating me or i dont now what happen. 

Other question. if i resintall Windows 10 from zero and see if you are right and its something in my set up. 

Share this post


Link to post
6 minutes ago, Eduard Gasull said:

Yes two other topics with the same problem with the same picture and same aircraft in the same forum section i posted

And in both cases the TOs never came back after some posible solutions had been posted. ;)

  • Like 1

Share this post


Link to post
39 minutes ago, mopperle said:

And in both cases the TOs never came back after some posible solutions had been posted. ;)

Ok. Windows 10 reinstalled right now. My next step will be graphic drivers and cpu drivers.  Next P3D and next airbus A320 

Share this post


Link to post

gpu driver set from nvidia. CPU driver set form Intel. Run test. No errors. Next step install prepar 3D. 

would you recommend me to disable UAC from the beginning?

Share this post


Link to post

Hm, most time that was caused by to long folder name including file name. There is a 256 character limit.

Maybe you are close to limit and the 320 texture folder is longer.

Share this post


Link to post
2 minutes ago, masterhawk said:

Hm, most time that was caused by to long folder name including file name. There is a 256 character limit.

Maybe you are close to limit and the 320 texture folder is longer.

hmm let me check. so where can i install A30 inside the sim folder on default program files or in documents?

1 hour ago, mopperle said:

And in both cases the TOs never came back after some posible solutions had been posted. ;)

Windows 10 fresh install.

Prepar 3D fresh install

default settings for my sistem

no problems.

I Will install a320 now

2019-9-18_16-54-59-707.thumb.jpg.a5a91bc2313691072ee7d5e782dda21a.jpg2019-9-18_16-55-16-363.thumb.jpg.701a31748b231b02c1aed8a2cd9491f5.jpg2019-9-18_16-57-20-343.thumb.jpg.1c9c0ceced3936947917af5a80079195.jpg

Share this post


Link to post
13 minutes ago, Eduard Gasull said:

so where can i install A30 inside the sim folder on default program files or in documents?

You can install where you want.

I use e:\p3d addons\aerosoft for example

Share this post


Link to post
2 hours ago, mopperle said:

And in both cases the TOs never came back after some posible solutions had been posted. ;)

 

18 minutes ago, masterhawk said:

Hm, most time that was caused by to long folder name including file name. There is a 256 character limit.

Maybe you are close to limit and the 320 texture folder is longer.

and both of you where right. reinstalled Windows 10  reinstalled drivers resintalled P3D and resintalled Airbus on default path /documents/aerosoft. 

and the result is:

 

So thanks @masterhawk and thanks @mopperle you where right i had to buy a new computer :P

 

2019-9-18_17-14-55-820.thumb.jpg.606a0d3402fae59b852d5f8ba28354cc.jpg2019-9-18_17-14-58-324.thumb.jpg.47295d0f5edcfadf85dcb17502678b79.jpg2019-9-18_17-15-0-371.thumb.jpg.f6965509155924c1bcf59b57d6cc2c3b.jpg

 

 

Share this post


Link to post

Glad you got it finally working. ;)

Only one recommendation: in the Lighting settings, when HDR is turned ON, turn "Bloom" off , bei moving the slider to the left. Results in much clearer/sharper views.

Share this post


Link to post

Because we believe this topic has been answered we have closed it. If you have any more questions feel free to open a new topic.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...