Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content
Sign in to follow this  
Sabretooth78

L/DEV indication on PFD

Recommended Posts

At some point during each of two flights last night, the green/yellow flashing despite the aircraft apparently following the LNAV course and with an acceptable RNP.

 

First flight:  KLGB/12 F330 ZOOMM2 MISEN CLARR3 KLAS/19L <- first noticed sometime after MISEN

Second flight:  KLAS/26R F300 BOACH8 WHIGG DCT FEYLA DSNEE4 KLGB/12  <- first noticed before BOACH, did not persist through the entire flight.

 

Oddly, both instances seemed to occur in roughly the same geographic area.  I'd had that indication pop up in the past, but very infrequently and it would usually seem to go away faster.

 

2019-7-8_20-15-24-977.thumb.jpg.8f09168404d20a02ff6cdb127033f9cc.jpg

Share this post


Link to post

You had green and yellow flashing L/DEV at same time?

Which version are you running?

NavdataPro or Navigraph?

What was the RNP value at lower left at the PROG page? 

Share this post


Link to post

Yes, green and yellow flashing.

 

Version 1.2.4.2; Navigraph current AIRAC (1907 I believe).

 

I don't recall the RNP exactly (I did look at it) but I think it was either 0.03 or 0.30.

 

I'll be running another flight today so I'll see if this crops up again.

Share this post


Link to post
1 hour ago, Sabretooth78 said:

Yes, green and yellow flashing.

 

Version 1.2.4.2; Navigraph current AIRAC (1907 I believe).

 

I don't recall the RNP exactly (I did look at it) but I think it was either 0.03 or 0.30.

 

I'll be running another flight today so I'll see if this crops up again.

Please try this one:
PFD.xml

  • Like 1

Share this post


Link to post

I've run 2 flights so far with that file (though different routes) and haven't seen the problem recur.  I'll update if and when it happens again.

Share this post


Link to post

Hello captains.

I had the same problem with L/DEV indication (flashing amber) in situation when navigation performance meet the conditions for RNAV approach (RNP 0,2 and ANP 0,01) YSCB RWY35 RNAV Y via BIBRU. When I replaced PFD.xml - now it has been working perfectly. Thank you for fast cooperation and very complex job.  Ondrej.

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...