!! Windows 7 no longer supported !!

As Microsoft will stop supporting Windows 7 on Jan 20th we will be unable to test any of our
products on that platform. It may work, or it may not, but no guarantees from our side. 

Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lupus69

NATS problem?

Recommended Posts

I'm not sure, but it seems that there are some errors. (WIX 7 installed in "C", PFPX v.1.04 installed on "E" and Navigraph AIRAC 1309). Thanks for the help.

Sandro

post-30121-0-65364800-1378317693_thumb.p

post-30121-0-19169500-1378317780_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

This didn't fix the issue for me. Any advice? Using 1309

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

As reported on Mantis, I have troubles with AUSOTS.
It seems some are missing. But may be it is due to Time from which they are used

NAT's and PACOT's seems orking well.

Attached, Text file and map screens for both directions.

Greetings

Pierre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I also have this problem, I replaced the Navdata file as discriped above and I still can't see the active NAT tracks.

Also, PFPX does not use the tracks to plan a flight, when I try to plan a flight from KSFO to VHHH, PFPX creates a flightplan but totally ignores the active PACOTS tracks. Am I doing something wrong here?

Mike Henke

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...