Support overload. We are currently seeing 65% more demand for support then we normally see. We can only assume this is because more people are at home due to the corona crises. Our complete support staff is online and they are working flat out, but it will take some days before we can scale up resources. Please be patient.

Jump to content
Bisctboy

Slope lift not working...please help

Recommended Posts

I downloaded CumulusX the other day and have been trying to get the ridge/slope lift to work with not success at all. I had to uncheck the "Auto Thermal" and "Script Thermal" just so it wouldn't keep crashing. I know there is a fix for that by changing some root file somewhere but I'm more interested in getting the slope lift feature working. The main CumulusX screen shows that ridge lift is red so I know its not working. However, I've spent several flights to see if it was working even though its showing red and it doesn't work. The debug screen doesn't even show ridge lift conditions even though its the only thing checked off??? I've attached a screen shot pasted to a Word Document to show everyone what I'm talking about.

Facts about my FSX and install:

FSX Deluxe installed

SP1 and SP2 installed

CumulusX Version 1.8 installed

CumulusX 1.8.1 patch installed

Please help...

screenshot.doc

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had to uncheck the "Auto Thermal" and "Script Thermal" just so it wouldn't keep crashing.

Please install once more with right-click the install command and select "Run as admin".

best regards,

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please install once more with right-click the install command and select "Run as admin".

best regards,

Peter

Works now....you rock! Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...