Jump to content

Airbus Professional (A320) Issues


Recommended Posts

I have recently been getting issues in the airbus professional (p3dv4.5) whereas when i enter the aircraft no buttons are clickable and nothing seems to work. I reinstalled the aircraft as per the pdf file on the forums but it doesnt seem to have solved the issue. After reinstall I thought it had worked as it laoded into the default state which im guessing is taxi/take-off state but when i selected cold and dark state everything is no longer clickable. Please could somebody advise what the issue may be.

Link to post
Share on other sites

yep, then overnight all has changed, i remember having the issue before then it just stoppped after an update to the latest version(i had not been on p3d for a while) but now i have checked that p3d is up to date and the aircraft is 

Link to post
Share on other sites
  • Deputy Sheriffs

So something else significant must have changed on your system.

Only thing I can recommend is to uninstall the current version, delete all remaining folders, download the latest version 1.3.0.3 from your shop account and install it again.

And you are 100% sure that you are on P3DV4.5 HF2?

Link to post
Share on other sites
  • Deputy Sheriffs
10 minutes ago, Captainads6 said:

I have now re installed with my windows security off and not it seems to be working. my bad !

 

Thanks for the update!  Happy you were able to resolve this.

 

Best wishes!

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...