Support overload. We are currently seeing 65% more demand for support then we normally see. We can only assume this is because more people are at home due to the corona crises. Our complete support staff is online and they are working flat out, but it will take some days before we can scale up resources. Please be patient.

Jump to content
Sign in to follow this  
IBE1133

Issue uninstalling liveries (livery manager)

Recommended Posts

Hi,

I don't know if someone has realized that, when you uninstall some liveries from the liveries manager, especially when you uninstall the ones above the list, P3D shows no aircraft of the type. The reason is because sections in aircraft.cfg are numbered again starting from 1, and not from 0. P3D seems to behave badly when first section is number 1.

If fact, if you manually renumber all sections, starting from 0, everything goes to normal again.

I suppose it affects to all liveries manager versions.

By the way, can developers do something to avoid reinstalling all my liveries with every reinstall of the product?

The reason for both questions is that I don't like to have more liveries than the ones I am going to use, as I have noticed that many aircraft and many liveries, give P3D additional work when showing the vehicle window.

Thanks 😉

liveries.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, IBE1133 said:

By the way, can developers do something to avoid reinstalling all my liveries with every reinstall of the product?

At least, when updating the product via the ASUPdater, the latest version of it now keeps the installed repaints. But this applies/will not apply not for a complete fresh install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, you are right, but let this one to be addressed by the continuous improvement team from Aerosoft 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites

Again... New installer, configuration spoiled. I have realized that everything is deleted before the new version installs. I did a copy of my aircraft.cfg files in the same directory, and they were all deleted as well.

So, please, can anyone from the developers team tell us when these annoyance is going to be addressed?

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...