Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content

Recommended Posts

hi 

these days I cant do a complete flight with the airbus..it goes to ctd in the middle of the flight..i found some report and need your help to solve it please thank you..

the report:

EventData

Prepar3D.exe

4.5.12.30293

5cd47aad

ucrtbase.dll

10.0.18362.267

080a13f7

c0000409

000000000006d33e

794

01d56e2bc360a198

C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Prepar3D.exe

C:\WINDOWS\System32\ucrtbase.dll

e06a6b32-1e4b-4fff-9681-b911ddfd7c65

 

thannk u

 

Share this post


Link to post

That's an error typical on systems that have windows support files  that are not all of the same version. Unfortunately this happens a lot when installers are made by people who don;t fully understand these things. You will find a lot (and I mean A LOT) of webpage on it, but this one is the best in my opinion: https://superuser.com/questions/1397010/application-crash-due-to-ucrtbase-dll

Share this post


Link to post

thank you for the reply , but it only happened when I fly the AIRBUS !! 

will look for it and try..

regards

Share this post


Link to post

That's not very strange. I am pretty sure that our bus is the only aircraft on your system that is compiled with the very latest compilers. Those use different parts of standard OS calls. In any case, the issue is not in the add-on (otherwise all customers would see this) but in the OS files.

Share this post


Link to post

I did update the file and will try couple of flights to make sure ...1st one went fine with no ctd  !

thank you Mathijs

 

Share this post


Link to post

hi again.,

today had 2 ctd same problem even after updating the file...tried other plane went fine..any suggestion?

Share this post


Link to post

I know it's an easy answer but it really is the only one we can give. Some default files of Windows are not okay.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...