Please put your post in the correct forum.
Today we had to move over 150 posts manually.  We do feel the forum structure is logical and the section names are clear. As redirecting posts pollute the forum a lot we will not add them anymore. So if you are unable to find your post, look for it in the most logical forum section.

Jump to content
Sign in to follow this  
jpcambre

Hydraulics System Problems in 4.5?

Recommended Posts

I'm having problems with the hydraulics system not working. The aux pump works to some extent but once I turn that off the normal hydraulic systems will not work even with bypass turned off. Result is I can't retract flaps or gear and can't control the trim.

Share this post


Link to post

Started over again and it seemed to work this time. Hit a glitch somewhere, very odd.

 

Also this was from a Cold and Dark start via the C&D menu option.

Share this post


Link to post

I don't think we have a version 4.5.  There was a hydraulics bug fix in 2.0 that should have solved the problem.  Let me know if you experience this again. 

Share this post


Link to post

Sorry, I realize now you meant P3D 4.5.

Share this post


Link to post

Yes. It seems to possibly happen if you set the plane to Cold & Dark and then move its location to a different gate or airport.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...