Jump to content
chrisal

simserver does not work with 1.2.3.0

Recommended Posts

Hi. Mark Foti has confirmed the above CDU problem. Can it be looked at?

Cheers. Chris

Share this post


Link to post

Hi again,

With 3.2.1.1 Simserver is now making the connection and showing the data but does not accept input to the MCDU. Mark Foti has looked at it and thinks maybe you can help further. It's such a useful addition I would really miss it if it cannot be made to work!

Cheers

Chris

Share this post


Link to post

I have been in contact with Mark and he did not yet have time to check it. On my system, it seems to work so that's why I ask if there are any other persons who see this issue. As we did not change any part that could affect this we simply have no idea what could cause this.

 

Should it be that this is an issue only you face.... things change. 

 

 

Share this post


Link to post

Yes, same issue with A320 1.2.3.1 and SimServer 5.0.4.0
Client seems correctly connected with SimServer but no display and no interaction with A320 FMGS.

Worked perfectely with previous versions of Aerosoft A320 Pro.

Thanks for help !

 

Patrick

Share this post


Link to post

Mark and Baylan are working on the issue and I think it will be solved very soon,

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...