Jump to content

PFPX issue with exporting routes! [HELP]


Recommended Posts

Hi members, I'm trying the hole day to configure my PFPX with Airbus X but no result... I'm really sad that I won't work...

When I put the route into the FMC "FROM/TO" then it says "NONE".

My P3D is in my "D" drive ...  

I have some screenshots included here in my post, please help me if you can, I did not yet proceed a proper flight since the new year. 

 

I'd be grateful, thanks in advance! 

 

IMAGES: http://imgur.com/a/Y3OCh

Link to comment
Share on other sites

Hey Tom A320,

Thanks for your response.

 

But still no results...

 

http://imgur.com/a/JReN3

1 hour ago, Tom A320 said:

The configuration of your documents folder is wrong, as also the folder for the "Airbus Extended".

 

This is how it should look like:

 

Capture.PNG

 

Hey Tom A320,

Thanks for your response.

 

But still no results...

 

http://imgur.com/a/JReN3

Link to comment
Share on other sites

Plz, can anyone help me I want to fly with my P3D but this thing is in the way of not working properly...

 

Sorry that I'm posting to much but I just want it to work, it has worked in the past with my Windows 7 Professional and I switched over to Windows 10 Professional ...

Link to comment
Share on other sites

  • Aerosoft
2 minutes ago, MIQUEL_ said:

Apparently no one can help me?...

 

Half an hour ago you provided information you have been asked for last night. Now you sort of complain that you are not getting an answer?

If this community forum "is not fast enough" for you I would suggest to contact Aerosoft support directly via EMail to support@aerosoft.com.

 

On a side note: you should also post your screenshots directly into this topic (drag&drop them in the light gray area right below the field you write your comments into) instead of using an external service. Makes it much more easy to view them. Furthermore, a screenshot is not a photo made by a mobile phone but for example made with the ctrl-print key on your computer. A very convenient tool for screenshots is the "Snipping Tool" which is part of every Windows versin (>= Windows 8).

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Tom A320 said:

 

Half an hour ago you provided information you have been asked for last night. Now you sort of complain that you are not getting an answer?

If this community forum "is not fast enough" for you I would suggest to contact Aerosoft support directly via EMail to support@aerosoft.com.

 

On a side note: you should also post your screenshots directly into this topic (drag&drop them in the light gray area right below the field you write your comments into) instead of using an external service. Makes it much more easy to view them. Furthermore, a screenshot is not a photo made by a mobile phone but for example made with the ctrl-print key on your computer. A very convenient tool for screenshots is the "Snipping Tool" which is part of every Windows versin (>= Windows 8).

Right, the forum is great sorry that I'm posting that much I used now the Snipping Tool on my Windows 10. 

Here are the pictures: 

 

 

Aerosoft Airbus Flight Plans.PNG

Airbus X folder.PNG

P3D v3 Files.PNG

PFPX C Drive.PNG

PFPX Route Export Prepar3d v3 Files.PNG

PFPX Route Export.PNG

Flight Plans.PNG

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Tom A320 said:

The configuration looks ok so far. You are still getting the plan not displayed as company route in the MCDU?

If so, please post EBBRLPFR01.flp file (as shown in your latest screenshot) here.

Hi Tom, thanks for your reply, I allready send my email to Aerosoft itself yesterday and no it is not displayed in my gps screen when I enter the CO ROUTE ... 

 

 

FMC NONE.PNG

FMC.PNG

444.PNG

74545.PNG

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Tom A320 said:

Ok, then lets not work at two different locations on this topic and let support handle it. 

Okey, I'm sorry but I assume that you are a bit irritated with me because I do things in sort of a rush...

 

But you must understand me I'm trying to configurating my sim to my desires even befor Christmass ... since then I did not get a proper flight here I switched to Windows 10 Pro from Windows 7 Pro, to be up-to-date, but I have uninstalled and installed P3D a several times again on my PC because I was getting errors... now my P3D on my new OS is working but my PFPX is just doing not what it has suppose to do, it is installed correctly, I'm asking in this topic in a friendly way to help me out, can you not help me in the mean time?

 

I don't understand why you gave me a -1 on my reputation... 

Link to comment
Share on other sites

  • Aerosoft

In my opinion it doesn't make sense to keep the Aerosoft support people busy with this and parallel the forum (i.e. me). That's why I suggested that you continue with the support.

 

The suggestion to involve the support in the first place was because you tried to push this topic already half an hour after you provided information you had been asked for. I didn't gave you that negative reputation on that post, but actually agree with it. 

 

About your problem: as I said, your configuration looks ok to me and I asked you to post the .flp file here if your problem still persists. The screenshots you posted only show, that you still have the problem, but are not suitable to locate the it. 

 

So please post the .flp file(s) for the flight from  EBBR to LPFR. Maybe they have any kind of problem...

Link to comment
Share on other sites

On 19-1-2017 at 5:36 PM, Tom A320 said:

In my opinion it doesn't make sense to keep the Aerosoft support people busy with this and parallel the forum (i.e. me). That's why I suggested that you continue with the support.

 

The suggestion to involve the support in the first place was because you tried to push this topic already half an hour after you provided information you had been asked for. I didn't gave you that negative reputation on that post, but actually agree with it. 

 

About your problem: as I said, your configuration looks ok to me and I asked you to post the .flp file here if your problem still persists. The screenshots you posted only show, that you still have the problem, but are not suitable to locate the it. 

 

So please post the .flp file(s) for the flight from  EBBR to LPFR. Maybe they have any kind of problem...

Hey Tom, 

 

I uploaded a screenshot from the flightplan file, it's another route because I tried again today, but that is the same its any route that won't load in. 

EBBRLKPR01 Flightplan File.PNG

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Tom A320 said:

PFPX writes all flight plans into the correct folder and the plans them self also look ok. 

So the next step is to assume that the bus has trouble reading them from there.

Do you start your P3D as administrator?

Yes, I always start my P3D as Administrator, now I have uninstalled Airbus X A318/19 and uninstalled PFPX and I installed them again, now I'm going to try again, but I'm afraid it'll be the same problem. 

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, MIQUEL_ said:

Yes, I always start my P3D as Administrator, now I have uninstalled Airbus X A318/19 and uninstalled PFPX and I installed them again, now I'm going to try again, but I'm afraid it'll be the same problem. 

Yep, still the same sh.t

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...