Aerosoft official retail partner for Microsoft Flight Simulator !! 
Click here for more information

Jump to content

Bill721

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Bill721

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Gary, did you figure out why the crew is stopping after climb?  I'm having the same issue since i did the latest update via uninstall and reinstall.

     

    Thanks 

    Bill

    1. GaryMcCl

      GaryMcCl

      I don't remember that.. What was the post? If you've got a link to it, I might be able to help.

       

      Gaz

  2. The latest experimental update resolved the issue. Thank you for everyone's assistance. Bill
  3. is there a way to go back to the previous version of the Airbus. Everything was running fine prior to the update.
  4. I updated the client and content. I haven't done the scenery since I'm afraid of what I might loose.
  5. I guess I'm the only one that is still having issues. Bill Addons RealAir Duke and Duke Turbine PMDG 737 and NGXu Aerosoft Airbus Professional 64bit Aerosoft CRJ Kodiak Quest A2A C182 GLJ Model 25 Jet FSUIPC5 F1TGTN Turbine Sound Studio both 600 and 800 immersive Audio NGX ActiveSky P3D and Cloud art FSDreamteam GSX V2 FSDreamteam Memphis VFXCentral PrecipitFX 737 Immersion Navigraph Littlenavmap ORBX lots of areas TOGO Envshade and Envtex New York City X ver 2 New York Airports V2 X (KJFK, KLGA, KTEB) Little Rock airport DRZEWIECKI DESIGN - SEATTLE AIRPORTS X DRZEWIECKI DESIGN - SEATTLE CITY X Flightbeam KSFO Ultimate Traffic Live System ASUS ROG Maximus X Hero (Wi-Fi AC) 300 Series Intel Z370 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.1 ATX Intel Motherboard Intel Core i7-8700 Coffee Lake 6-Core 3.2 GHz (4.6 GHz Turbo) LGA 1151 (300 Series) Desktop Processor EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 11GB GDDR5X Graphics card G.SKILL Ripjaws V Series 32GB DDR4 SDRAM DDR4 3200 Intel SSD 600p Series (1.0TB, M.2 2280 80mm NVMe PCIe WD Black 1TB Performance HD WD Blue 4TB Hard Drive Windows 10 Pro 32-bit/64-bit Cooler Master Storm Scout 2 Gaming Mid Tower Computer Case Alienware - AW2518H 25" LED FHD GSync Monitor MasterLiquid 120 All-in-one CPU Liquid Cooler EVGA SuperNOVA 750 80+ GOLD, 750W PS LITE-ON DVD Burner Black SATA ASUS Black Blu-ray Drive SATA
  6. Do these Folders belong? I have the following in C:\Users\netor\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs aerosoft - A318-A319 Professional - PREPAR3D V4.x aerosoft - A320-A321 Professional - PREPAR3D V4.x aerosoft - Updater They seem to just be pointers for the start menu items. I don't have any strange files so still not sure what the issue is. The Airbus runs fine if I start P3D and use a different plane and then load the Airbus. I just can't start P3d when selecting the Airbus.
  7. Mopperle, since you are working fine maybe you can help. What location did you install the Airbus in when ask during installation? What files / folders do I need to ensure are deleted during the uninstall? I can try to reinstall the same way and see if it works for me. Presently I installed in the c:/addon folder. Thank you, Bill
  8. Deleting the shaders didn't resolve the issue for me. Bill
  9. Here's the windows log... Bill Event 1001.evtx Report.wer
  10. I ran all the logs. Results below Bill AB_ND_GDI.log MiscD2D.log
  11. Since I updated P3D Airbus Professional to 1.3.0.0 P3D won't completely load if I select any of the Airbuses at startup. If I load P3D with a different plane I can switch to the Airbus and it works fine. I did an uninstall and reinstall of 1.3.0.0. I get no error msg. P3D gets to the point where you pick the plane, airport, time of day. You select what you want. Hit enter and the after the circle just spins for a while; P3D just closes down. I never get to where the P3D slider bar starts loading the P3D scenario I loaded. It's like P3D get lost and just shuts down. I installed the airbuses in c:addon folder as is suggested in this forum. I did try to delete my p3d.cfg file and let it reload but that didn't help. Mathijs thank you for you help..
  12. There is no error msg. P3D gets to the point where you pick the plane, airport, time of day. You select what you want. Hit enter and the after a while the program closes. You never get to where the slider bar loads P3D or anything. I hope that helps. If you need anything else let me know. Thanks for looking into it. Bill
  13. Mathijs Kok, it looks like we need some help... Happy New Year! Bill
  14. I installed the airbuses in c:addon folder as is suggested in this forum. Do I need to create a linking document somewhere? Do I need to install in the main p3d folder? I tried uninstalling and then running P3D to see it saw the Airbuses were gone and then reinstalled but it still continues to disappear whenever I try to load P3D with Airbus selected at startup. Balu1968 can you do a normal startup, not default, and select the airbus and see if it crashes like mine is? Bill
  15. Since I updated P3D to 1.3.0.0 I can't start P3D if I select any of the Airbuses at startup. It begins to start but just disappears. If I load P3D with a different plane I can switch to the Airbus and it works fine. I did an uninstall and reinstall of 1.3.0.0. Any help would be appreciated Bill
×
×
  • Create New...