Aerosoft official retail partner for Microsoft Flight Simulator !! 
Click here for more information

Jump to content

James attwood

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by James attwood

  1. I have looked it up online and on my computer. I need to buy a new monitor and graphics card. My monitor is not HDR capable. The graphics card just so I can take advantage of the new monitor. At best it looks like a couple months before I am going to be able to use the A330 again.
  2. Thank you I have no third party shaders installed.How do I turn on HDR in Prepar3d. Also my monitor is not capable of displaying HDR games. Could that be the problem. Would be best if I upgraded my monitor.
  3. Updated Graphics card driver. Will do a test flight tomorrow, to see if the problem has been solved.
  4. Hello I load to aircraft successfully most of the time and are able to fly it. The rest of the time I get successful load up and then the below happens. shortly followed by a CTD. I have just loaded another aircraft. It appears to be a graphics card issue. It appears to be a graphics card issue.
  5. My first screenshots off the A330. Taken in Prepar3dv4.5 at TGPY.
  6. Hello All This is the first time I have posted a screen shot online. The picture was taken after arrival into TGPY. This was my second flight. Well done to the time from aerosoft. There are a few bugs, which are expected. You have really outdone yourself.
  7. Dear Sir or Madame I have just purchased 1 mouth of NavData Charts pro. I cannot paste the serial no. So I entered the serial manually. After entering it several times I keep getting the error message No subscription. I check it for errors and found each time that I had entered the code correctly. After several attempts I have still had no success. I would prefer to copy and paste the serial number. It is strange that I can't do that. Many Thanks James Attwood
  8. Dear Sir or Madame I brought a disk version of Maderia X Evolution. I use prepare3dv4. Is it does not install. How do I get an up to date installer. So I can use the program.
  9. I will try the windows file checker. I am going to do a flight with the A319, to see if it happens with that addon. Many Thanks James
  10. While climbing to cruising altitude in the A320, the autopilot disconnects several times and also sometimes the aircraft suddenly goes to the left at slow speed during landing.
  11. I recommend that uninstall and re-install the add on, and do not run the updater. This solved the problem for me. At this time, I would not run the updater at this time. I have now done two flights without this problem, since I have done the re-install. I think that there could be a problem with the update.
  12. Doing another flight to make sure that it is not a one off.
  13. Thanks Just re-installed the add on and done a test flight. It is working fine. I think the upgrade was the problem.
  14. I will do another flight to see if the problem re-occurs.
  15. I did not have this problem, when first installed. It worked fine. I have set up my throttle. Could it be, that I also have a logitech connect. Will I also need to set that up as well. I use fsuipc. I have set that up as per the instructions. On the engine indicator display is indicating idle thrust, I have set the climb power and the engines idle. Programming the throttles has not stopped this.
  16. I get an indicator, THR CLB. Also won't hold when Speed is also displayed.
  17. I have also gone through the step by step guide and the throttle setup. No effect the autothrottle will not hold the speed.
  18. Dear sir or madame I have just had to re-install A319 professional. I select the autothrottle, I then select the CLB setting and the aircraft just decelerates. It will not hold either managed or selected speed. What am I doing wrong. I have a saiket throttle and stick. Many Thanks James Attwood
  19. Thanks for the reply. I will try using the mouse wheel.
  20. Dear Sir or Madame. I am unable to trim the aircraft using the trim switch on my Sataik pro control column. I get no intermediate setting, just full up or down trim. I am, however, able to set the trim using the mouse. Question, what have I done wrong? and what do I need to do, to correct the problem. Please reply to jamesattwood59_67@yahoo.co.uk. Many Thanks James Attwood
  21. Hi Wonderful repaint, but for some reason the flight has not loaded correctly in prepare3d. I get the instruments but not the back panel. My is this and what do I need to do to correct it? jamesattwood59_67@yahoo.co.uk Many Thanks
×
×
  • Create New...