Aerosoft official retail partner for Microsoft Flight Simulator !! 
Click here for more information

Jump to content

timma

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by timma


  1. On 1/19/2020 at 12:11 AM, EdS1945 said:

    Problem solved!

    After a clean uninstall of P3d and new install with the CRJ PRO as the only addon aircraft (also no sceneries and/or tools addons installed), all is good.

    Now its time to painstakingly find out which addon was causing the problem.

     

    Ed Schlatter

    Hi Ed did u find out which add on caused this problem


  2. 51 minutes ago, mopperle said:

    That means, it worked before. So the question is what has changed on your system?

    Hi Otto nothing new i have installed apart from reinstalling the crj, i deleted all panel states turned off av, deleted P3d.cfg

    but with no success  should i try installing the p3d client again.

    thanx


  3. 1 hour ago, Secondator said:

    @Sabretooth78do you have by any chance FSUIPC autosaves enabled? If so, when you next time see the speed to drop, post the autosave files that you have taken before the speed dropped and test if it happens again at the same point with the saved flight. If so post us here the saved files and let us know exactly where it happens and we'll try to fix the case. We believe we have been able to solve most of these conditions but there are still few out there which will come out by trial and error.

     


    Did you follow the tutorial flight? Set thrust levers from TOGA/FLEX to CLB, retract your gear and flaps on schedule, altitude and speed in managed mode etc..

    Yes i fly the labs 4 more than 3yrs never had this problem


  4. I did my first flight today but unfortunately performance is really bad ,the previous crj was smooth with out stutters.

    i run all pmdg and labs addons with out any problems.is there any fix  for this ,i tried disabling the FO display and still the stutter fest

×
×
  • Create New...