Jump to content

IBE1133

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IBE1133

  1. Thank you for your fast support, I shall try that way. Anyway, I rather shall wait to a compatible v5 version, and then, install them at Documents, same way as the new v5 sceneries. Regards 😉
  2. Defaults for P3D v4.5: C:\Program Files (x86)\aerosoft\Aerosoft A320-A321 Professional C:\Program Files (x86)\aerosoft\Aerosoft A330 Professional
  3. I shall try. Maybe you or someone from support can answer if it is an expected issue or, maybe, the reason why it happens, when other packages remain untouched. Thank you all. 😉
  4. HI, Sorry if this has been asked before, I did a search, but no success. I have recently updated Prepar3D from v4.5 HF2 to HF3, uninstalling and installing Prepar3d Client. Since I did that, I have lost all my buses at the Select Vehicle screen. Maybe you can consider it is normal, as it is a new install, but it happens that other aircraft (no need to say names) are still appearing in the list. It happened when I updated HF1 to HF2, as well, but then I thought there was a Prepar3d installation issue, and I reinstalled the buses from scratch. What can I do to recover my buses without the need to reinstall them? Is there any xml or similar file I can fix? Thanks in advance. Regards, Luis 😉
  5. Again... New installer, configuration spoiled. I have realized that everything is deleted before the new version installs. I did a copy of my aircraft.cfg files in the same directory, and they were all deleted as well. So, please, can anyone from the developers team tell us when these annoyance is going to be addressed? Thank you.
  6. Yes, you are right, but let this one to be addressed by the continuous improvement team from Aerosoft 😉
  7. Hi, I don't know if someone has realized that, when you uninstall some liveries from the liveries manager, especially when you uninstall the ones above the list, P3D shows no aircraft of the type. The reason is because sections in aircraft.cfg are numbered again starting from 1, and not from 0. P3D seems to behave badly when first section is number 1. If fact, if you manually renumber all sections, starting from 0, everything goes to normal again. I suppose it affects to all liveries manager versions. By the way, can developers do something to avoid reinstalling all my liveries with every reinstall of the product? The reason for both questions is that I don't like to have more liveries than the ones I am going to use, as I have noticed that many aircraft and many liveries, give P3D additional work when showing the vehicle window. Thanks 😉
    Pretty and accurated livery. What a pity about the GE engines, Aerosoft team. May they are supported too soon.
  8. Hi, I have got two error entries at event viewer. First entry: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2019-12-11T10:51:49.686831900Z" /> <EventRecordID>12919</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>MyComputer</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>Prepar3D.exe</Data> <Data>4.5.13.32097</Data> <Data>5d8abf93</Data> <Data>ntdll.dll</Data> <Data>10.0.17763.831</Data> <Data>1f1a0210</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>000000000005190f</Data> <Data>176c</Data> <Data>01d5b010a55db5ee</Data> <Data>C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Prepar3D.exe</Data> <Data>C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll</Data> <Data>13b241f6-1381-4666-9cd7-835345da5e09</Data> <Data /> <Data /> </EventData> </Event> 2nd entry: .NET runtime error (translated into english) <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name=".NET Runtime" /> <EventID Qualifiers="0">1026</EventID> <Level>2</Level> <Task>0</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2019-12-11T10:51:48.739342000Z" /> <EventRecordID>12918</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>MyComputer</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>Application: Prepar3D.exe Framework version: v4.0.30319 Description: The process was terminated due to an unhandled exception. Exception information: exception code c0000005, exception address 00007FFD8542190F</Data> </EventData> </Event> and, of course, another information entry, telling about the app crash <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Windows Error Reporting" /> <EventID Qualifiers="0">1001</EventID> <Level>4</Level> <Task>0</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2019-12-11T10:51:51.734333200Z" /> <EventRecordID>12920</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>Aldebaran</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>1272699256652710158</Data> <Data>4</Data> <Data>APPCRASH</Data> <Data>No disponible</Data> <Data>0</Data> <Data>Prepar3D.exe</Data> <Data>4.5.13.32097</Data> <Data>5d8abf93</Data> <Data>ntdll.dll</Data> <Data>10.0.17763.831</Data> <Data>1f1a0210</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>000000000005190f</Data> <Data /> <Data /> <Data>\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER4EC4.tmp.dmp \\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER51E2.tmp.WERInternalMetadata.xml \\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER51F3.tmp.xml \\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER51F1.tmp.csv \\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER5201.tmp.txt</Data> <Data>\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_Prepar3D.exe_5b9aabf2b82a23a25335819f3fe248c5d8dcc_1793b743_26745646</Data> <Data /> <Data>0</Data> <Data>13b241f6-1381-4666-9cd7-835345da5e09</Data> <Data>268435456</Data> <Data>6fd5e18e0767f62f11a9893b1ab0410e</Data> <Data>0</Data> </EventData> </Event> Unfortunately, no files are available now at C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp. Hope this make sense to you. Thanks ;-)
  9. Hi, When I start from active runway (22, today) in KEWR (Drzewiecki Design, New York Airports) with my brand new A-330, my P3D v4.5 HF2 crashes to desktop. Same when approaching the same runway. I am not stating who is responsible for what, but the fact is that it is not happening with my Maddog... Am I the only one? Thanks in advance 😉
  10. Screenshot is self explanative. I have got installed NL2000 and UTE, and really don't know if it is a compatibility issue. Also noticed a bump when vacating rwy18L to the right and entering rwy24. Any help? Thanks ;-)
×
×
  • Create New...