LuisVargas

members
  • Content Count

    89
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LuisVargas

  1. LuisVargas

    Managed speed issues

    I confirm managed speed drops during descent and I am not using any third part add-on. Managed speed is also making a mess during climb. It stays changing fom THR CLB to SPEED, SPEED to TOGA LK, to AFLOOR...
  2. Flight made with an A319-IAE. I still have checklist problems at the SBSP airport that is 2631 feet above sea level. As shown in the jeppesen's chart SBSP is CAT1 then I entered with 2820 in the BARO (MCDU1) before activating the "DESCENT PREP CL: STARTS IN ...". After the "APPROACH CHECLIST" I confirmed the approach phase in MCDU1. During the final the PFD shows that SBSP is CAT3 (?). Is this a P3D v4.4 error? The "LANDING CHECKLIST" was executed, but when I landed and I leave the runway, neither the "AFTER LANDING CHECKLIST" nor the "PARKING CHECLIST" were executed. Upon stopping at the gate and activating the parking break I could heard a aural "HUNDRED ABOVE". Very strange.
  3. Good to read this. It was only a doubth.
  4. By the way, are the reverses slow the speed down in a realist way? It's seems to me they spend too much time to reduce the speed to 70 kts when so I begin to apply pedal breaks.
  5. Ok, I will try on others airports with less than 2000 meters at sea levels and above it. I will back with notices about.
  6. I repeated the flight, turned off the AP far way the airport and manually managed to land very close to the headboard of the runway. I applied the reverse and the brakes and I used only 2/3 of the runway to landing. I continued bellow 30 kts on the remainder 1/3 of runway. After a few seconds of silent I heard "APU ON" and nothing more. The A319-IAE was almost arriving to end of a runway when the "AFTER LANDING CL" was executed and finished just when the runway arrived to its end. The "LEAVE RUNWAY" message was not shown. I leaved the runway and taxed to the gates. When I break and stopped the message "SET PARKING BREAK ON" was shown, I did this and the "PARKING CL" was executed with success. I think I still continue making any mistake. Could you please tell me which rules are embedded into the source code for the execution of the message "LEAVE RUNWAY"?
  7. Hello, I am back home (and to simulator). I landed on SBSP which has a relatively short track with 6352 '(1940 m) in extension. The reverse and the braking ended almost at the last exit of the runway. I applyed the brakes until I got the speed less than 30 kts. This time the "AFTER LANDING CHECKLIST" was executed (great!), but as I was already practically on the exit of the runway the "LEAVE RUNWAY" message did not appear and instead of came the message "SET PARKING BREAKS ON" (???). I leave the runway and parked in a gate. I applyed the parking breadk and the "PARKING CHECKLIST" was executed with success. So my 'problem' now is about the "LEAVE RUNWAY" that was not displayed.
  8. I'm away from home spending the holidays. I will return january 4th and I will test leaving runway at speed less than 30nm and only after msg LEAVE THE RUNWAY. I take this opportunity to wish you all a prosperous 2019. Thanks for your help, support and you were so patients with our doubts. Cheers!
  9. By the way, I am with Airbus Pro version 1.2.2.0, was flying with A319-132 IAE using NavDataPro as shown in the attached images.
  10. As shown in the image mcdu1 at lower pedestal panel is not showing the speeds and altitudes constraints but the speeds and altitudes are show in the expanded mcdu (SHIFT+3).
  11. I made other flights and noticed that 'the issue' only happened once (the first time I saw it) and it is not happening anymore. It may have been some mistake of me. For me you can close this post. Thank you.
  12. Ok, let's try again. I cann't update my Airbuses because ASUpdater is not doing nothing. Just a small initial movement in progress bar and it seems to be freezed. Is there a link to a newer version for ASUpdater? Thanks.
  13. LuisVargas

    Can't unistall.

    Maybe it was the PC CLeaner PRO. I have noticed some minor issues after running it. I uninstalled my add-ons from P3D V4.3 (except Airbuses), did a full uninstall of P3D V4.3 and I did a fresh full install of P3D V4.4. Now I'm installing my add-ons back. I'll leave the Airbuses for the last and most probably when SP1 comes out. I am flying very little with them due to the problems with VNAV during descent. If I had problems to install the Airbuses, like registration, I will ask help here. Thank you.
  14. LuisVargas

    Can't unistall.

    I need unistall Airbus Family Pro 64 bits to make a fresh install of Prepar3d v4.4. I can't unistall. What I do?
  15. But it is doing nothing. I already applied update 1.2.1.4 for my Airbuses.
  16. LuisVargas

    ASUpdater always trying do an update when started.

    Done. It is ok now. Thanks a lot.
  17. LuisVargas

    CLIMB and DES issues.

    Airbuses updated to 1.2.1.4. Two issues encountered. 1st: Airbus A319-IAE do not follow with accuracy the flight patch from a SID and get lost as shown in the first screenshot where it shoud going to the waypoint INN. In the second screenshot the Airbus A321-IAE follow the SID flight patch with a almost very good accuracy and it's working for me. Please take the source codes from Airbus A321-IAE as base to review what is going on with flight patch of A319-IAE during a CLIMB being crawling a SID. A319-IAE lost flight patch. A321-IAE following the flight patch. 2nd: The vertical profile (DES) has problems with the altitude constraints in all Airbus models. My opinion is that descent vertical speed is not being adjusting accordlly to reach each waypoint at the programmed altitude. To work around this I change manually to selected mode the descent vertical speed until I can see if the level-off symbol at ND is near or at the waypoint/selected-altitude by ALT knob at FCU after that INITIATE DESCENT message at START DESCENT CHECKLIST. Thank you for some feedback.
  18. After the update 1.2.1.4 all my Airbus saved flights lost information.
  19. LuisVargas

    Update 1.2.1.4 - Lost saved flights.

    It's perfectly understandable, sir. No problems regarding the loss of saved flights. Thanks by your attention.
  20. Is there a more recent list? The one that is available is the first of July.
  21. I made flight LOWILFMN01 and everything worked fine. I saved the flight when I passed by NERAS to have a point to return and practice GO AROUND and alternative routes. I returned later to the saved flight and continued it. The speed was 230 kts. When the call out "APPROACH CL: STARTS IN 4.7 MILES ..." appeared, I pressed the '1' and the approach cl was sung. After the call out "FLIGHT ATTENDANTS PREPARE FOR LANDING." I activated in the MCDU the approach phase, FLAPS 1 was deployed automatically but the speed dropped to 200 kts and not 170 kts as I suppose it should have been. I waited for a while and I entered in the grand final. Then, manually, I changed the speed to 170 kts. Upon hearing "LOCALIZE ALIVE", I pressed the APPR button on the FCU and passed the ROSE to LS. I was stabilized at 170 kts and then I commanded the speed for managed. The speed began to rise to 200 kts. I changed again to 170 kts. At 2000" of altitude the FLAPS 2 and speed had not yet dropped, so I manually applied FLAPS 2 and then I heard "GEAR DOWN" and only then did the speed begin to drop. From then on, FLAPS 3 and FLAPS FULL were automatic deployed and the remainder of the flight went smoothly. I ask for help or instructions. Thanks.
  22. My last contribution. I finally tested the A318-CFM. I had problems with the descent from start to finish. After activate de descent to 4000 feet the altitude dropped very fast and I almost collided with the hills below. I repeated the flight this time controlling the V / S and so went well until I captured the localizer and started the descent ramp on the G / S. This time the problem was the wrong reading of the altitude. A difference of 300 feet, because while it was at 500 "on the altimeter was sung 200". I did not hear the "MINIMUNS". I landed, applied the reverse til 60 KIAS, I take the reverse off and leaved the runway, but the message "LEAVE RUNWAY" not shown. Already towards the gates I heard "SEVENTY KNOTS" as if I were still in a situation of applying the reverses. The rest of the checklist (AFTER LANDING CL and PARKING CL) occurred normally. Okay, now I'm going to wait for SP1 to be released and I'll test all the models again. I love this Airbus and I will have a great pleasure in continuing contributing. Best regards and see you.
  23. Not all IAE. I did now a test with the A321-IAE and it did not have any problems during the flight. To my surprise, he, unlike the other A319 and A320, followed the SID's flight patch in the ND with absolute perfection... the better of them, except A318 with which I have not yet flown.
  24. Ok, I Will stay in stand by until the next patch. Best regards.
  25. I forgot to say that A320-IAE also has another problem that I have not found in the others. During takeoff and climb executing the SID It did not got follow the flight patch in Navigation Display with accuracy and got lost. I had to enter with a 'DIR TO' to the waypoint BRENO. Here are the files with the saved position before NERAS (20nm before "APPROACH CL STARTS IN 4.7 NM...) when I was at 4000 feet and 250 KIAS. A320-IAE-NERAS.wx A320-IAE-NERAS.fxml a320-iae-neras.fms a320-iae-neras.asc A320-IAE-NERAS.abx