Jump to content

Mesh HD scenery V4 not loading


Recommended Posts

Greetings everyone! 

 

I have problem concerning my Mesh Scenery, for some reason it is not loading the mesh, but instead loads the default Scenery of Xplane. I followed the Instalation instructions and my folder structure looks like this: 

 

X-Plane 11\Custom Scenery\zzz_hd_global_scenery4\Earth nav data\+50+010

 

The Last Folder then contains the .dsf files. I also added the mesh as last Entry in the scenery_packs.ini. My Logs and the .ini file can be found below.

 

My second question regarding this topic: Is there still a noticeable difference between the mesh and the default Xplane scenery or am i just wasting my disk space?

 

Thanks in Advance! 

Log.txt scenery_packs.ini

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Hello,

 

the Log file is not complete. So we cannot see if the HD mesh V4 is loaded or not.

Please start X-Plane 11 complete.

Then close X-Plane 11 with the menu befor you send the Log file.

 

And keep in mind, that the HD Mesh V4 don't covers the whole world.

The regions you see here:

http://www.alpilotx.net/downloads/x-plane-11-hd-mesh-scenery-v4/

Link to comment
Share on other sites

First of all thank you very much for your reply. 

 

Iam totally aware that it doesn't cover the hole map. The region I downloaded covers the UK and some Part of Ireland.

 

The complete log file can be seen below, seems like something was cut off during the upload, don't know why.

 

Log.txt

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Thanks for the Log file.

But there is something wrong.

It seems that the HD mesh V4 is not loaded.

May be there are not the correct data into the "zz__hd_global_scenery4" folder.

Are you sure to have installed the mesh correctly?

 

Here you find an exactly desription:

X-Plane 11 HD Mesh Scenery v4 (alpilotx.net)

 

And here how to test if all is ok:

X-Plane 11 HD Mesh Scenery v4 (alpilotx.net)

 

Can you tell us exacly what you have done and what is in the zz__hd_global_scenery4 folder (structure)....

 

 

Link to comment
Share on other sites

I discovered my mistake:

 

I downloaded the wrong region. The region I was looking for was "+50-010", but instead I installed "+50+010" and so file mesh didn't even exist. Now everythin works fine.

 

Once again thank you very much! 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...