Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content

ETNWHVAC

members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About ETNWHVAC

  • Rank
    Flight Student - Groundwork

Recent Profile Visitors

425 profile views
  1. I hope you still working on this Project. Its an amazing vehicle if it wasn't for the lack of a VC it would be up there with the BMW form Hama. Keep the good work
  2. I only put it on that folder since is the primary source for all other aircraft. I don't think is needed on all panel folders but i'm not an expert on FSX/P3D structure. I'm just glad i can finally land on water again. Cheers!!! I review the folder structure and all the panel folders have the ASC.dll file on them. Thanks for pointing that out!!!
  3. It seems like the wait payed off. I look at the forum after a while and it seems my issue has been resolved thanks to this post. A new ASC.dll is provided just download and drop into the Catalina 5A Mil panel folder. Thanks!!
  4. It comes to mind that why is the error for xaudio a 32bit error if p3dv4 is a 64bit app and all running in it should be 64bit including the sound drivers?
  5. Ok so I tested the Catalina on P3Dv3 and all worked fine then I Used that computer boot to install a second copy of P3Dv4 I ran the test and I get the same result. as soon as plane slows down I get the stutters and CTD. Now I know It might be Hardware related since all Boots use the same hardware. If no one else is experiencing this on P3Dv4 has to be my hardware.
  6. I have 5 boot win7 set up I will swap one from a known working simulator like P3Dv3 and try that out thanks
  7. So the Slowest I can go in water before it start to stutter is 20Kias if I slow beyong that point I will cause the CTD but if I speed up to 20 Kias the Stutters Go away and its back business as usual....Also if I have the stutters but made contact with land the stutters go away.
  8. I updated my Nvidia Drivers and RealTeck Drivera still have the same Error. Attached is the Content Error Log File Also - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2018-08-19T19:37:10.000000000Z" /> <EventRecordID>15841</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>WIN7P3D4PC</Computer> <Security /> </System> - <EventData> <Data>Prepar3D.exe</Data> <Data>4.3.29.25520</Data> <Data>5b2c3263</Data> <Data>XAudio2_7.dll</Data> <Data>9.29.1962.0</Data> <Data>4c0643cc</Data> <Data>80000003</Data> <Data>000000000002b72c</Data> <Data>22bc</Data> <Data>01d437f245872d39</Data> <Data>D:\Flight Simulation\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Prepar3D.exe</Data> <Data>C:\Windows\system32\XAudio2_7.dll</Data> <Data>4325ae28-a3e7-11e8-906c-5404a64a988b</Data> </EventData> </Event> ContentErrors.txt
  9. - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Windows Error Reporting" /> <EventID Qualifiers="0">1001</EventID> <Level>4</Level> <Task>0</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2018-08-19T18:15:49.000000000Z" /> <EventRecordID>15833</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>WIN7P3D4PC</Computer> <Security /> </System> - <EventData> <Data>2803381539</Data> <Data>382863654</Data> <Data>APPCRASH</Data> <Data>Not available</Data> <Data>0</Data> <Data>Prepar3D.exe</Data> <Data>4.3.29.25520</Data> <Data>5b2c3263</Data> <Data>XAudio2_7.dll</Data> <Data>9.29.1962.0</Data> <Data>4c0643cc</Data> <Data>80000003</Data> <Data>000000000002b72c</Data> <Data /> <Data /> <Data>C:\Users\ETNWHVAC\AppData\Local\Temp\WERC17D.tmp.WERInternalMetadata.xml</Data>
  10. - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2018-08-19T17:58:44.000000000Z" /> <EventRecordID>15830</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>WIN7P3D4PC</Computer> <Security /> </System> - <EventData> <Data>Prepar3D.exe</Data> <Data>4.3.29.25520</Data> <Data>5b2c3263</Data> <Data>XAudio2_7.dll</Data> <Data>9.29.1962.0</Data> <Data>4c0643cc</Data> <Data>80000003</Data> <Data>000000000002b72c</Data> <Data>14d4</Data> <Data>01d437e543e3789b</Data> <Data>D:\Flight Simulation\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Prepar3D.exe</Data> <Data>C:\Windows\system32\XAudio2_7.dll</Data> <Data>82e7f277-a3d9-11e8-906c-5404a64a988b</Data> </EventData> </Event>
  11. I thought I would get an alert when some one replied to my post but I did not my appologies for the late response. I can repeat the issue 100% of the time and my following post will have the event viewer error detail.
  12. I Just installed the PBY Catalina into P3Dv4.3 and did a water landing, all goes well untill the plane looses all the speed and stops, then after a few seconds the Sim starts to stutter and finally CTD's. I tried the water landing with the Twin Otter and did not experienced this issue. Also was able to replicate it every single time. I don't remember this happening with P3D4.2 but can any one verify if it's me??? Thanks!!!
×
×
  • Create New...