Jump to content

RF pilot

Members
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RF pilot

  1. Your com buttons appear to be switched off
  2. Actually Moridin's ongoing commentary is very interesting and helpful. I don't see why it should bother anyone if he continues to jot down his experiences in this thread.
  3. Do we need to delete the m-files we used for the temporary speed fix or will the new installation do that automatically (AS store version)?
  4. So just to confirm, we have the option of a full download from the aerosoft shop if we prefer that to using the updater?
  5. Yes i just had a flight with fast wasm off and speed tape is working
  6. Why dont you try my setup for the dc6, which is to bind throttles 1 and 2 on one thrust lever, and throttles 3 and 4 on the second lever. Yes I know this means you cannot control each individual throttle independently, but how often would you need to do that anyway? Works very well for me.
  7. Thank you. Do aerosoft have any information from MSFS as to when the next sim hotfix will be issued? There are multiple problems the SU5 has introduced, so really they do have a responsibility to fix this urgently.
  8. To press the heading bug, first press the right mouse button and then press the left button, it works
  9. Yes I think you should turn off fast wasm, close msfs, delete the m files, open msfs and then turn on fast wasm and then load the crjs
  10. try again it should work. I deleted the m files and turned on the fast wasm and then loaded in the 700 and then the 500 and both temporary fixes were working. I hope this stays for tomorrow!
  11. Thanks Hans, also much appreciated and your detailed information is also helpful and interesting. Until asobo fix the problem, can you advise if you are aware of any downside in using the fast wasm compilation? Someone seemed to report a loss of fps, but I cannot be sure about this. Thanks.
  12. Thanks David, what I needed to know!
  13. Thank you Mathijis. We know you are all trying your best. But are you able to advise on the temporary fix for the speed tape. The fix worked for both the 500 and 700 before todays msfs hotfix, but is not working after the hotfix (only tried on the 700 so far). So the question is should we delete the m files again and redo that process to restore the quick fix?
  14. Please can aerosoft advise what to do. Should we delete the m files again?
  15. speed is jumping all over the place with the hotfix.
  16. I did the fix a few days ago and it worked. but now with the hotfix it is not working. Is this because with the hotfix we have to delete the m files again?
  17. And me too. GS is shown as captured but does not follow.
  18. Tried the workaround on both the 550 and 700 and pleased to report both worked well. Speed indication very smooth. Thanks.
  19. Thank you. Will we have the option of a full installation rather than an update?
  20. When installing an aircraft or updating an aircraft can we have the option of changing the install location?
  21. The 550/700 cannot be saved so as to start in exactly the same configuration you left it. You only have the pre-assigned options such as cold and dark, etc.
  22. Will this get fixed on the next update, as fairly crucial to flight planning. Can this be brought in with the 900/1000?
  23. On the MDF data page, all of the fuel predictions at waypoints and final destination are significantly incorrect. Is this on the list of bugs? Also what is the difference between predicted and measured fuel consumption?
×
×
  • Create New...