Jump to content

craig_read

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About craig_read

craig_read's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Unsure at the moment, it's just nice to have all the registrations there, plus you can set things like actual PAX values and so on, giving you a more representative payload. Simbrief is faster but it doesn't do performance calcualtions for say the 747 all in one, so for me it's less useful and of course less capable. If something could be done to the code to accelerate this that would be good. Happy to provide the devs my fleet data to save them the hassle of creating one. I use STKP too, and contribute to that (patreon). Again fleet management on that with large fleets can be painful. Cheers Craig
  2. It's hard to tell whether or not the steps taken here have made an improvement or not. I think I can trace the problem to the size of my fleet (which is probably unusually large). If I remove all the aircraft performance is fine, even with the extra templates. If I put them back, performance slows quite a lot. My fleet (quite embarrasingly) is around 1300 separate reg's....
  3. I've had this problem for a long time now but it's just got so irritating now that I wanted to post something to see if there is a resolution. As far as I can see the application is working (I'm using v2.03) but it's incredibly slow to use, really it's unusable how it is. For example loading and selecting the Flight tab, my wait time before it's available is over 30 seconds (this is not an exaggeration). If I click another tab then back to the flight tab, again the wait time is very, very long. Opening the route database takes well over 1 minute. Checking (which I remember used to be very quick) on routes in the database now takes on average 1 second per route, again something that I remember this machine wizzing through in the past. I frequently get the PFPX window greyed out with "Not Responding" showing at the top, this can last over a minute at times, it almost always comes back but it's just making it so difficult to use I'm about ready to give up with it entirely (which I'd rather not do as it has been my planner of choice for a long time). I've tired re-installing, I've tried to install the distribution file in "support files" but Windows (10 Pro fully patched as of today) tells me "Setup Failed" as another version of this product is already installed. Any ideas on how to sort this out? Thanks Craig
  4. Worked like a charm.. thanks Stewart.. I'll remember that for next time Cheers Craig
  5. Thanks for your help Shaun ... I've not managed to locate the AFCAD files in either directories.. But I'm not sure of the file names? Could you tell me what they should be named then I can check if they do or don't exist. But on saying that nothing is leaping out at me for either EGLL of EDDF, it all looks like scenery bgls etc, rather than an AFCAD file. I've tried re-installing hoping it would restores the AFCAD files but no luck. Any ideas? Thanks Craig
  6. Hi everyone, I am pretty sure this is an AFCAD issue, I have installed mytraffic and I think it's overwritten some AFCADs somewhere in my FSX install of EGLL and EDDF. As a result whenever I load up at a gate, the aircraft is always out of position on the stand. Sometimes actually within buildings. I've tried re-installing, no luck, is it possible to restore the AFCAD files somehow for these fields? I can't find the AFCAD files anywhere, and there didn't seem to be available on the website as support files. Currently I think I am using V1.0 for EGLL. Any help would be really appreciated. Thanks Craig
×
×
  • Create New...