Recently we have seen a lot of codes used to unlock our products being offered for discounted prices. Almost all of them are bought using stolen credit cards. These codes will all be blocked by our systems and you will have to try to get your money back from the seller, we are unable to assist in these matters. Do be very careful when you see a deal that is almost too good to be true, it probably is too good to be true.

Jump to content

divinglyc

members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by divinglyc

  1. Hi! I had a smooth flight yesterday without any issue. However, it happened again today, on my descent path. The managed speed dropped to 157..... Seems so far we can only live with it......😥
  2. Hi! I know this issue has been mentioned and discussed a little bit before. That is, after I play the replay when I have parked my aircraft at the gate, the plane would be on an unexpected acceleration mode. There is no exception and bothers me a lot. I could not find a solution or conclusion according to previous threads. I just wonder if there is any solution now for this? Thanks a lot! ps. P3D V4.4.
  3. I also have the same issue. My FMGS showed managed speed is 326, but on the cruise, the plane just decided to set the spd to lower and began to decelerate. I had to manually set the selected spd to 326 to maintain its speed. It was a flight from NZCH to NZQN with A320-IAE. Also v1.2.2.0 and I have reinstalled the whole Airbus for 3 times.(P3D v4.4 upgraded with Client and Content)
  4. Hi! Hanse, Thanks a lot for your hints. Did you disable the NSW Steering / Tiller before doing the Rudder Check? This is RW ops......--> I have set Tiller:on, Disconnect tiller with rudder, Auto rudder: off Maybe you should re-calibrate your rudders......--> done many times for this What does the rudder trim on the pedestal states......It is 0,0 I also find it's Checklist related. If I don't run the checklist, it's OK. If I run Checklist, and Copilot off, even if I skip the Flight control check step, this still happens. However, if I run Checklist with Copilot on, this will not happen. Pretty weird....
  5. Thanks! I will do some more tests after I install Content of P3D v4.4 because I only installed Client for v4.4. Hope it works. BTW, what about the video issue? Sometimes I can see the image on the ECAM monitor, but sometimes not... Why?
  6. Hi! Hanse, Thanks a lot for answering me. I have tested it. This happened also even if I skip the item( Flight control test). P3D v4.4 Options / Realism / Flight Controls - Use Autorudder = unchecked?--> Yes, unchecked. MCDU3 OPTIONS / AIRCRAFT / AUTO RUDDER = OFF? --> Yes, Off. Please help me. Thanks!!
  7. Hi! I have had this Airbus(A320/321) since P3D V3.4. A few days ago, I purchased it again for P3D v4.4. I enjoyed the aircraft along with its immersion, like the checklist procedure. However, I have encountered 3 times( not every time) that while doing Before taxi checklist, the Engine and all electricity was all cut out suddenly while I press my rudder axis(during Flight control checklist). Therefore, I have to Connect GPU, start APU and then start the procedure from cold and dark all over again. I have to enter my flight plan into FMGS again, too. Besides, the Cockpit entry video sometimes work, sometimes not. WHy is that? What could be the problem? Thanks a lot for any help! ps. Windows 10 pro. v1803. P3D v4.4( upgraded with Client installation)
  8. Thanks a lot!😉 I will try that later!!
  9. Hi! I have just begun my first few flights of the A320. I read from the manual that I can use the AOC uplink of weather data. I can see my dept. and arrival airport in the list and then Request weather. However, in the received message, there is only weather data of the departure airport, no data for arrival airport. Is it normal or what? BTW, the departure/arrival airport were LSZH/LOWW Thanks!
  10. Hi! Dave, Thanks! I have updated the plane and the incorrect alt. readout has gone. Thanks a lot!
  11. Thank you! I will follow your suggestion and let you know the result!!
  12. Hi! I have just purchased A320/321 and just installed. When I fly with Checklist/Co-pilot on, the readout of altitude is not correct( eg. Co-pilot read "passing 10000 ft" but in fact it was 14000 ft, or while descending, co-pilot readout "1000 ft" but in fact it was about 2500 ft.) What have I missed or is it a bug? Thanks a lot!
  13. Yes, this function is very important for us because I have used this method for all my aircrafts for years. Please make this work PFPX, and "Thank you so much!"
  14. You are right. This function is not a "must-have" one as long as we have some camera addon. It's just more convenient for us when we are still not quite familiar with where all the buttons and knobs are. There is no illustrator of the cockpit in the manual.. so... Thank you anyway......
  15. OK.. I have figured it out. It's indeed the Chaseplane for me.... @Borgillios You can try this: Deleate camera.cfg in C:\Users\xxx\AppData\Roaming\Lockheed Martin\Prepar3D v4 (after back it up) And then open P3D again. I think everything will be fine then. At least it works for me. But, in this way, I cannot use Chaseplane at all! Once I activate Chaseplane, everything will go back to the beginning..... Does that mean I have to choose between Chaseplane and the Checklist camera? Can't they work together?? @mopperle Thanks for your suggestion! So you don't use any camera addon?
  16. Hi! Thanks! I tried and it's the same....... As @Borgillios said, he doesn't use any camera addon but it's still the same.
  17. I have not used any tweaks. However, I do have Chaseplane installed. But as I said, this happened even if I have closed or disabled Chaseplane. So I am not sure if it's related.
  18. I also find my panel view selector is a mess... I mean it's not the camera view as it indicated. I know you are unable to recreate this issue because it might be something conflicting or else. However, we would be appreciated if you could please help us clarify and solve this. I just bought this plane for 2 days.... Thanks!!
  19. Hi! Aerosoft team I have a similar issue as another user (but not quite the same) and I have done a reinstall following your suggestion. My issue is: when I click on the text of a specific checklist item, the camera won't shift to a proper view. For example: if I click "Control locks" or "Parking Brake", it goes to the overhead panel (refer to my first pic). If I click "Fuel Selector", it goes to other improper view(my 2nd pic). It never goes to the proper view. What can I do to fix it? BTW, I am using Chasplane too, but it's the same even if I close Chaseplane. Thanks. ps. I am using P3D v4.1, Windows 10 pro. version.
  20. Thank you so much for your instruction! I will try it later...
  21. Yes!! I am a user of P3D v4.1. Still have this annoying issue and have nothing to do with it. I tried to disable my FreeMesh, and no luck. I cannot reload my flight when approaching Lukla, because I don't know how to in P3D.( and I believe there is no such function in P3D?) I bought this scenery mainly to land there. Now, I have to put is aside...... I heard they are working on a new update or release of Lukla??
  22. Thanks! I will take a look!!
  23. No, I don't think so.. I have never installed any other Lukla addon before. Only ORBX Global and FreeMesh X.
  24. Thanks! How to reload? You mean to save the flight shortly before landing and then load the saved flight again?? Thanks!!
×
×
  • Create New...