Jump to content

Traffic Global in a wired network between 2 pc doesn't work (X-Plane 12)


Recommended Posts

Hello everybody,

As agreed with the moderator, I summarize my problem here. I installed a copy of Traffic Global on one "master" PC and a copy on another PC on the same (wired) network for external views.
On the external visual PC, after entering the product code for activation (which happens perfectly), a red writing appears that says: "External visual waiting for data from master..." and obviously Traffic Global does not work on that machine .
Trying instead to make that same PC "master", the product works perfectly.
I think it's a network setting that escapes me.
I am attaching some pictures of my configurations.
Sorry for my english, please.
 
Can you help me?
Thank you very much!
Claudio

Please login to display this image.

Please login to display this image.

Please login to display this image.

Please login to display this image.

System configuration.pdf

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy & Terms of Use