Jump to content

Norwenkel

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About Norwenkel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Norwenkel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

8

Reputation

  1. Should the CRJ be uninstalled or should the dedicated folder just be removed out of the community folder before the MSFS update next week? kind regards Norbert
  2. That´s my workaround for now: Setting Throttle 1 + 2 Axis on a single Hotas system seems the way to go. Throttle Axis Positions value will show up and reversers can be setup during calibration.
  3. I can confirm that when Throttle 1 Axis is set on a single axis Hotas seems to be a workaround. But still the Throttle Axis position values will not shown up during calibration and reverser does not work. Setting Throttle 1 + 2 Axis on a single Hotas system seems the way to go. Throttle Axis Positions value will show up and reversers can be settup during calibration.
  4. Same here. The Throttle Axis of my Thrustmaster Hotas is not recognised after deleting all CRJ related files and reinstall.
  5. Sorry but even this is not a solution Logitech X56 throttle axis NOT recognized anymore after new installation of 1.0.3.0 version - Controllers, thrust levers, hardware panels - AEROSOFT COMMUNITY SERVICES Throttle Axis is still not recognised
  6. Just updated to 1.03 and started a short flight from EDDL to EDLP. Ready to start configuration at RW 23L, set TOGA, Thrust levers does not move and stays at idle, N1 shows up 21.0, but N2 raises and i airborne the CRJ. Going back to the Throttle Calibration it seems that my Throttle Axis on my Hotas (Thrustmaster) is not recognised. Any comments on this strange behaviour are welcome
  7. Just updated to 1.03 and started a short flight from EDDL to EDLP. Ready to start configuration at RW 23L, set TOGA, Thrust levers does not move and stays at idle, N1 shows up 21.0, but N2 raises and i airborne the CRJ. Going back to the Throttle Calibration it seems that my Throttle Axis on my Hotas (Thrustmaster) is not recognised. Any comments on this strange behaviour are welcome
  8. A nice Video showing the use of FSiPanel to train approaches with he CRJ.
  9. I´m looking for a way to bind a rotary (x-touch) or a multi push button sequence to the Nav Source Rotary in the cockpit ... and i´m failing :). Therefore this is my request for help. Thanks in advance.
  10. Sure and I’m using it to interface the xtouch to different cockpit layout and planes. It perfect for that issue when you already know the different variables. A monitor like included in spad.next would make life a bit easier.
  11. By the way, is there another way to monitor the use the LNAV Variables beside the Spad.next Data Monitor for the ones who are not using Spad.Next?
  12. Thanks to bLindye for the information that it´s a known bug related to AAO. Starting AAO after the airplane positioning helps often ... but not always.
×
×
  • Create New...